Kvalitné napínacie plachty

michaelanova
7. júl 2024

Baby,poraďte, z akej stránky kupujete bavlnené napínacie plachty? Rozer 90x200,ďakujem

viestta
7. júl 2024

Najlepsie ake som kedy mala su jerseyove z vaseobliecky.sk. Vysoka gramaz, nevytahuje sa ani latka ani gumy, nestracaju farbu.

janinah
7. júl 2024

Dcéra pred rokmi doniesla jednu z Francúzska, bola tam na erazmus a musela si tam kúpiť,vyšla ju na dákych 8 eur a nič lepšie dovtedy ani odvtedy sme nemali....preplácame tu obycajne šmejdy a dlho aj budeme....tí,čo si vidia ďalej od nosa vedia prečo...

michaelanova
autor
7. júl 2024

@viestta dakujem pekne,ja som pozerala na tom rodinnebalenie,ale na konikovi nemaju moc dobre recenzie

martina2ve
7. júl 2024

z ikei, kupujem ich uz roky iba tam..casto perem postelne pradlo a tieto vydrzia naozaj asi najdlhsie co som mala.

viestta
7. júl 2024

@michaelanova z rodinneho balenia som mala jedny obliecky, vraj bavlnene. Co to bol za material som sa nikdy nedozvedela, ale bol to des. Ja som ich hadam po troch opraniach vyhodila

joannita
7. júl 2024

@michaelanova jednoznacne Ikea. Oni maju take nie napinacie ale z klasickej plachtoviny, nie take tie handrove.
Fakt su top a dlho vydrzia

luccija
7. júl 2024

@joannita tie sú nezničiteľne mám viac farieb.A raz sa mi podarilo kúpiť v Tescu nie klasické napinacie, ale tiež takýto materiál a držia farbu nevytahajú sa

nevenka
7. júl 2024

Mne sa podatilo kupit v Lidli Michalsky znacku a uz to nemaju. Je to polske, ale...Aj dobra velkost. Lebo niektore sice deklaruju 90x200, sle ledva to natiahnem, matrac sa mi ohyba, stahuje. Musim plachtu strasne natahovat a robia sa dierky na nej. Tieto sedia ako rit na serbel, aj gramaz je dobra, drzia. Este aj lacne boli. Ale uz ich nemaju.

hugigugin
7. júl 2024

@michaelanova ikea
https://ingka.page.link/TTXgWW9YNopghK837
Tieto IKEA nie su elasticke, ale su super.

akvi
7. júl 2024

@michaelanova suverénne IKEA. Prevadzkujem ubytovanie, tak si vieš predstaviť, ako často periem plachty. Mala som už kadejaké, do roka bolo po nich pri tej prevádzke. Ikeacke mám už 4 roky, nevidno na nich absolútne žiadne opotrebenie, vyzerajú stále perfektne. Mám dva druhy Nattjasmin a Ullvide, s oboma som maximálne spokojná. Niekomu možno nebude vyhovovať tá lesklost a hladkost materiálu, ale ja ich milujem, aj doma mám tieto, iné už nechcem.

nevenka
7. júl 2024

@luccija no tak mas bud tkaninu alebo pleteninu, to nie je kvalitou, to je rozdiel vo vyrobe a vlastnostiach materialu.
Ja mam rada tie pletene.
Ale v lete su fajn skor tie tkane.

nevenka
7. júl 2024

@akvi no musim skusit, ten lyocell mam rada 😊

akvi
7. júl 2024

@nevenka ja som dlho bola proti, proste som mala zakódované, že čistá bavlna je proste naj. Lenže nie je, ten lyocell tej plachte dodá presne to, čo čisto bavlnená nikdy nedosiahne. A najviac ma prekvapila farebná stálosť. Akože doma som to dáko príliš neriešila, keď boli plachty sprate, ale v ubytku to fakt nepôsobí dobre. A tieto sú naozaj top po všetkých stránkach.

andrejka2424
8. júl 2024

@michaelanova Z rodinného bal. som obj.synovi dve, kvalitou, hrúbkou veľmi sú dobré, tú vyššiu radu som brala, ale farbu púšťajú, aj mi niečo pofarbilo.

lilianka28
8. júl 2024

Ja som kupovala opakovane odtiaľto a spokojnosť. Nie froté ale jersey materiál s lycrou:
https://www.textil-jimi.sk/jersey-c19/

oli18
8. júl 2024

Ja posledne mam od Obliecky ruza Lipt. Mikulas
Ako firma ma navaznost na Cechov, nastvali ma, tak som zistovala pozadie. Dodanie trva dlhsie.
Ale frote plachty mi usili perfektne. Siju asi na kolene, lebo sitie krive, ale vyvazil to hruby frote material, poriadne velka a pevna guma. Predtym som.mala z Lidlu, na otocku som bola vratit. Boli tenke a velikanske.

alantroj
8. júl 2024

Ja kupujem v jysk, maju 3 urovne kvality. Kup si Gold, to je bavlna z Pakistanu, husta, pevna, bavlna nie je natahovacia ale v rohoch ma gumicky. Kvalita velmi dobra

zuzulkika
11. júl 2024

@joannita ja som si také kúpila v jysku teraz

michaelanova
autor
12. júl 2024

Dakujem za vsetky spravy,bola som pozriet ikeu,tie sa mi moc nepacili,zdali sa mi take plechove,nasla som u nas v obchode od ceskej firmy Acko,maju aj stranku,vykde 18€,je to zmes bavlna,elastan,super prijemna,odporucam👍