Ahojte, máte TIP na kvalitnú sedačku? Skôr moderný dizajn, ale hlavne kvalitnú, aby sa hneď nevysedela...pozrela som Phase, ale ešte niečo iné by som rada porovnala...cena nerozhoduje. Ďakujem
@bellovag my mame Beta a nemozem sa stazovat 🙂
@hyta
@tyrkysova_kobyla Ďakujem 🙂 Idem pozrieť aspoň na nete
...phase, po 10 rokoch uplne ako nova a to mame 3 deti a dennodenne je vyuzivana a nie len na sedenie 🙂
LC partners - slovenska firma, velka spokojnosť
Len nie phase, nam sa po 1,5 roku kozenka zacla supat, reklamaciu nam neuznali, cize sme 2000e sedacku museli dat precalunit ! Otasne zla skusenost
My máme od firmy Beta sedačky, slovenská sedačka, kvalitná. Spokojnosť.
Ďakujem všetkým za tipy...vidím, že je aj viac slovenských výrobcov, o ktorých som nemala ani tušenia 🙂 Ďakujem
my sme chceli na mieru najskor, ale tie ceny nas uplne odrovnali, tak sme napokon uckovu vybrali v Tempe Kondela a uplna pohodicka, uz ju mame tri roky a stale je ako nova 🙂 zalezi aj aku mas predstavu, co chces 🙂
keď kvalitnú, tak za mňa In-elis, my máme od októbra od nich sedačku nemeckej značky W.Schillig, koženú, pohodlnú, nebola lacná, ale aspoň som si istá, že nebudem musieť reklamovať, takým predajcom ako Tempo Kondela, Eurosofa by som sa oblúkom vyhla
@bellovag Nám radili zn. Polipol, je to nemecká značka, kupovali sme svokrovi. Tiež sa chystáme vymeniť sedaču a chcem ísť do tejto značky. Lenže všetko pozatvárané a nemám odvahu kupovať takúto drahšiu vec, keď ju nevidím i na vlastné oči. Celkom chvália i sedačky zn. Beta.