Dobry den, Mam taku otazku, kuri sa aj v noci?
Posledny tyzden sa mi kurilo celu noc a radiator bol horuci rovnako ako cez den, ale z kotolne mi povedali ze kurenie sa v noci od 22:00 do 5:00 znizuje. Teraz posledne 3 dni mam celu noc uplne studeny radiator, stupacky su tiez studene, ale pocujem ako cez nich voda preteka.
@jt261 nemoze to byt tym, ze nemas precistene radiatory? Napis asi aj kde byvas - aspon mesto.
No to sa musis opytat tam, kde byvas. Kazda bytovka/panelak ma vyriesene inak kurenie. My mame vlastny bojler v byte, a ano, kurim aj v noci. Mam termostat na 18 stupnov. Pomohla ti tato info?
Tebe povedali, ze sa znizuje? A to co znamena? Ze ho vypinaju, uberaju teplotu? Zavolaj si este raz a informuj sa.
v noci kúriť? je teplo aby sa v noci kúrilo. Kúri sa len keď je v noci -15 st.
@jt261 bývam v dome a mám nastavený kotol od 23 - 5 hodiny ráno na 18 st.takze nekuri vtedy je v útlme ak sú vonku Veľké mrazy tak vtedy niekedy zopne skôr ale málokedy mám čidlo dnu aj von na dome
Tak sa opýtaj susedov ako to majú. Podľa mňa v noci znižujú a pocitovo inak to cítiť ak je v noci zamračené a plus 8, čo niektoré dni bolo minulý týždeň a inak ak je aj mínus 1.
@jt261 ako kde, už roky keď sme prišli k svokre na východ tak sa v noci nekurilo, u nás na juhu kúria aj teraz v noci 🤭.