Kúrenie v noci

jt261
27. nov 2022

Dobry den, Mam taku otazku, kuri sa aj v noci?
Posledny tyzden sa mi kurilo celu noc a radiator bol horuci rovnako ako cez den, ale z kotolne mi povedali ze kurenie sa v noci od 22:00 do 5:00 znizuje. Teraz posledne 3 dni mam celu noc uplne studeny radiator, stupacky su tiez studene, ale pocujem ako cez nich voda preteka.

sterea
27. nov 2022

@jt261 ako kde, už roky keď sme prišli k svokre na východ tak sa v noci nekurilo, u nás na juhu kúria aj teraz v noci 🤭.

kittykat22
27. nov 2022

@jt261 nemoze to byt tym, ze nemas precistene radiatory? Napis asi aj kde byvas - aspon mesto.

amelie2017
27. nov 2022

No to sa musis opytat tam, kde byvas. Kazda bytovka/panelak ma vyriesene inak kurenie. My mame vlastny bojler v byte, a ano, kurim aj v noci. Mam termostat na 18 stupnov. Pomohla ti tato info?
Tebe povedali, ze sa znizuje? A to co znamena? Ze ho vypinaju, uberaju teplotu? Zavolaj si este raz a informuj sa.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
27. nov 2022

v noci kúriť? je teplo aby sa v noci kúrilo. Kúri sa len keď je v noci -15 st.

slavomira236
27. nov 2022

@jt261 bývam v dome a mám nastavený kotol od 23 - 5 hodiny ráno na 18 st.takze nekuri vtedy je v útlme ak sú vonku Veľké mrazy tak vtedy niekedy zopne skôr ale málokedy mám čidlo dnu aj von na dome

marsmykkok
28. nov 2022

Tak sa opýtaj susedov ako to majú. Podľa mňa v noci znižujú a pocitovo inak to cítiť ak je v noci zamračené a plus 8, čo niektoré dni bolo minulý týždeň a inak ak je aj mínus 1.