Kúrenie v dome

derdia
1. máj 2021

Ahojte prosim chcem sa spytat, ti co mate kurenie v spalni radiatorove, ako ste riesili kurenie v satniku? A taktez premyslam nad tym, ze nechcem do satnika cele skrine vtrepavat bez dveri, ale len police a kovoe tyce na zavesenie... Je to mozne? Mate to tak niekto? 😊Chcem totiz usetrit miesto... A ked si tam dam normalne vstavane skrine asi mi ho cely vyplnia... Diiiik😁😁👍👍👍

nely1704
1. máj 2021

@derdia myslím, že do šatníka sa nedávajú dvere do ,,skríň"..... ak som dobre pochopila tvoju otázku... šatník je čisto o policiach a tyčiach. Dať si môžeš všetko ako chceš Ty.

Čo sa týka kúrenia, nemôžeš si tam dať radiátor, keďže všade budu radiátory? Myslím, že aj keď máš radiátor, da sa niekde spraviť aj podlahové kúrenie....

derdia
autor
1. máj 2021

@nely1704 dakujem za odpoved👍no my budeme mat podlahove ale v izbach nie...

peony13
1. máj 2021

My mame podlahove vsade tym padom.aj kisok je potiahnjte aj v satniku..mame satnik pri spalno hmed tesa zo spalne do satnika a mame ho presne tak ako pises bez dvier len vstavane police s polockami a na ukladanie a jedna komodka.na sperky

zuvelyn
1. máj 2021

Ja mám šatník vrámci jednej izby, tj z jednej "spálne" na poschodí sme urobili šatník mame klasicke vstavané skrine takmer po celom obvode, ked je bordel, zatiahne sa a nič nevidno (najma teda v muzovej časti). Ja by som otvorené mat nechcela, vidím ako sa tam vsade prasi a sada to na zem a aj ja zatvorené police, mat to otvorene nič nerobím len cele skrine každý druhý týždeň periem - ale je to vec vkusu. Ja tam skladujem aj sezonne obelcenie a topánky v krabiciach, nepotrebujem to mat na očiach. Máme v izbe klasický radiator ale skoro vobec ho nepoužívame, trávime v šatníku tak pol hodinu z celého dňa, takze ho ani nezapiname poriadne.

derdia
autor
2. máj 2021

@zuvelyn praveze ja som myslela satnik, taky typicyky, nie ze celu izbu😉
A prave som chcela usetrit miesto... Ale tak uvidim este ako to bude cele ked bude hotovy a bude ho treba zatiadit👍