Kúpa spotrebičov do bytu

3. nov 2024

Ahojte, začiatkom jari chystáme komplet rekonštrukciu bytu. Budeme potrebovať nové spotrebiče do kuchyne/kúpeľne. Kedy sa cenovo najviac oplatí kupovať ich? Resp. kedy sú najväčšie zľavy? Pred Vianocami, po Vianociach, v novom roku? Alebo vystihnúť black friday?

vanilkovazmrzka
3. nov 2024

Podla mojho skromneho pozorovania bud black friday alebo po vianociach, alebo uplne nahodne ked si ten ktory obchod zmysli, ze si spravi vlastny “black friday” a da na nejake obdobie zlavy 🙂

zalka
3. nov 2024

Asi by som hľadala teraz skrz vyššej DPH co ma byť od januára. Ceny budú vyššie.

maranta_leuconeura
3. nov 2024

Najlepsie si sledovat aspon par tyzdnov cenu. Ja som tak kupila niektore aj o 20 % lacnejsie, ale to uz bolo par rokov spat. Teraz by som sa bala zvysenej DPH, kvoli tomu vypredaniu skladovych zasob este pred novym rokom a celkovo paniky ludi, takze by som kupila asi radsej hned, ak si uz rozhodnuta pre konkretne modely. P.s. oplati sa kupit ored rekonstrukciou aj stavebne materialy, dlazbu a pod, my sme tak kupili, niektore veci pouzili az o rok (nepokazilo sa) a dost sme teda usetrili.

domiklik
3. nov 2024

Je to úplne jedno

margotka17
6. nov 2024

My sme kupovali pred vianocami vsetke kuchynské spotrebiče, keďže sme prerábali kuchynu v tomto čase. Mám kartu do NAY, tak som si v kľude doma pozerala, čo by som chcela, čo sa mi páči. Skús presondovat ceny teraz, čo je v akcii.