Ahojte, poprosím o radu, máte niekto skúsenosť s kúpou sedačky cez bazos?
https://nabytok.bazos.sk/inzerat/133963572/nova...
budem rada ak mi poradíte, aby som nekúpila mačku vo vreci....
Lucia
zo skúseností by som kupovala už len sedačku, ktorú najprv uvidím a vyskúšam. My sme kupovali za dobrú cenu cez eshop niečo podobné, len nie rohové, na obrázku vyzerá skvele, ale hmm....kvalita zodpovedá /nízkej/ cene. Akože účel splní /gauč na občasné prespanie hostí/, ale by som to ešte raz nekúpila....
Inak sme kúpili sedačku aj cez bazos a je mega pohodlná, príjemná, ale to predávala súkromná osoba, prišli sme, pozreli sme, zobrali sme.
@luciaklobusicka
Choď si ju pozrieť. Seriózny predávájúci ti ju normálne ukáže. My sme predávali sedačku cez bazoš, pán napísal, či si ju môže prísť pozrieť, nie hneď kúpitl, pozrieť. Normálne k nám došiel, vyskúšal otváranie šuflíkov, rozkladanie, celú ju pokukal, či nie je potrhaná, poškodená a potom nás porosil, či si na ňu môže skúsiť ľahnúť 😂😂😂. A potom nám ju zaplatil, pomohli sme mu ju natrepať do auta a bolo. Proste normálny človek chápe, že si použitú vec chceš popozerať 🤷♀️.
@luciaklobusicka a čo je na tom divné?veď asi má obchod, keď toľko druhov ponúka kšefty nejdú tak dal zľavu.Viac sa mi páčia tie ostatné čo má v ponuke.Treba ísť pozrieť látka bude určite tenká
@mamula20 dakujem, ja som tiež tak bola na obhliadke, len problém bol, že mám uzke dvere do izby, len 70-tky, tak tažko zohnať už takú, preto kupujem v demonte, priamo od výrobcu
@cocolino234 dakujem, s tým aj rátam, že za 300 euro nemôžem čakať kvalitu na 10 rokov, je to na občasné prespatie, a sadnúť, telku pozrieť.
@mamula20 dakujemmmm
@luccija tak dúfam že na občasné prespanie a sadnúť si telku pozrieť čosi vydrží, ak ked kvalita nebude ako u drahej, kvalitnej sedačky, dakujem za napísanie
@luciaklobusicka určite ano