Kúpa sedačky cez bazoš

luciaklobusicka
4. feb 2022

Ahojte, poprosím o radu, máte niekto skúsenosť s kúpou sedačky cez bazos?

https://nabytok.bazos.sk/inzerat/133963572/nova...

budem rada ak mi poradíte, aby som nekúpila mačku vo vreci....
Lucia

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bolarazjedna
4. feb 2022

zo skúseností by som kupovala už len sedačku, ktorú najprv uvidím a vyskúšam. My sme kupovali za dobrú cenu cez eshop niečo podobné, len nie rohové, na obrázku vyzerá skvele, ale hmm....kvalita zodpovedá /nízkej/ cene. Akože účel splní /gauč na občasné prespanie hostí/, ale by som to ešte raz nekúpila....
Inak sme kúpili sedačku aj cez bazos a je mega pohodlná, príjemná, ale to predávala súkromná osoba, prišli sme, pozreli sme, zobrali sme.

yoxinka
4. feb 2022

@luciaklobusicka
Choď si ju pozrieť. Seriózny predávájúci ti ju normálne ukáže. My sme predávali sedačku cez bazoš, pán napísal, či si ju môže prísť pozrieť, nie hneď kúpitl, pozrieť. Normálne k nám došiel, vyskúšal otváranie šuflíkov, rozkladanie, celú ju pokukal, či nie je potrhaná, poškodená a potom nás porosil, či si na ňu môže skúsiť ľahnúť 😂😂😂. A potom nám ju zaplatil, pomohli sme mu ju natrepať do auta a bolo. Proste normálny človek chápe, že si použitú vec chceš popozerať 🤷‍♀️.

luccija
4. feb 2022

@luciaklobusicka a čo je na tom divné?veď asi má obchod, keď toľko druhov ponúka kšefty nejdú tak dal zľavu.Viac sa mi páčia tie ostatné čo má v ponuke.Treba ísť pozrieť látka bude určite tenká

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciaklobusicka
autor
4. feb 2022

@mamula20 dakujem, ja som tiež tak bola na obhliadke, len problém bol, že mám uzke dvere do izby, len 70-tky, tak tažko zohnať už takú, preto kupujem v demonte, priamo od výrobcu

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciaklobusicka
autor
4. feb 2022

@cocolino234 dakujem, s tým aj rátam, že za 300 euro nemôžem čakať kvalitu na 10 rokov, je to na občasné prespatie, a sadnúť, telku pozrieť.

luciaklobusicka
autor
4. feb 2022

@mamula20 dakujemmmm

luciaklobusicka
autor
4. feb 2022

@luccija tak dúfam že na občasné prespanie a sadnúť si telku pozrieť čosi vydrží, ak ked kvalita nebude ako u drahej, kvalitnej sedačky, dakujem za napísanie

luccija
4. feb 2022

@luciaklobusicka určite ano

indickynabytok
Odpoveď bola odstránená
Zobraz