Ahojte. Viete mi dať prosím recenziu z vlastnej skúsenosti na kuchynský robot, ktorý má funkciu strúhania napr. zemiakov, šľahania a hnietenia cesta, mletia mäsa a mixéru ? Zháňam kvalitný s oceľovými komponentami, nie plastové...
Ďakujem
@pepek11 Presný názov???
@silviazlat Bosch Mum od série 5 a vyššie
@silviazlat za mna kenwood xl elite, ma ocelove metlicky a aj ostatne kriteria splna 🙂
Bosch Mum
@silviazlat bosch mum má plastové časti. Kovové prevody má z lacnejších Sencor, alebo potom eta, ale tie sú drahšie. Tiež to riešim už pol roka a ešte som nekúpila.
ETA GRATUS.. to je sila, aj kvalita.
Bosch mum 5, prikon 1.200 kW
Kenwood cooking chef mam doma, je celokovovy doplnky si vies dokupiť ake potrebuješ, jednoduche ovladanie aj čistenie. V robote mam kitchen aid profi linia, konkretny model by som musela pozriet ale je to tiež nezmar kedže prežil 4 roky s mami, jedine čo mi na nom vadi je bezpečnostna mriežka, ktora sa horšie čisti.
Kenwood, mám aj cooking chef a aj k mix, oba som dostala a nesmierne sa z nich vytešujem, podľa mňa táto značka je taká fajn čo sa týka pomeru cien a kvality. Nešla by som do plastového tela robota, kovový, aj misa aby bola nerezová.
@silviazlat kenwood cooking chef najlepší!!
mala som sencor, uz neviem co to bolo za typ a to cele zle, cize tejto znacke sa vyhni, sice maju kadejake farebne prevedenia, vyzeraju pekne, ale tam to konci.
Teraz mam kenwood a dobry je 🙂
@silviazlat mne vcera prisiel Eta Gratus max.3 - uz som robila placky - super nastruhalo -ja tam to jemne trelko. A kysnute cesto super vymiesalo. Ma aj mlyncek na mase so vsetkou vybavou arobenie klobás, kolacikov. Mohutny skleneny smoothie mixer. Ma kovove prevody, sledovala som vsetky recenzie posledne 2 tyzdne ;)
@silviazlat catler
kenwood alebo kitchen aid 😉
@stefi_k ten je dobry, celokovovy robot by mal byt podla mna dnes uz samozrejmostou, lebo aj najdlhsie vydrzi a zvladne toho ozaj dost 😉
@julkaha ahoj, ešte stále si spokojná s robotom? rozmýšľam akurát nad kúpou
@silviazlat Bosch