Kuchynský robot do 100 eur

damiann
5. dec 2022

Hľadám taký do 100€ potrebujem na piškové cesto,na kysnuté cesto,a na chlebové cesto, nepotrebujem k tomu mlynčeky struhadla a odšťavovač. Je tam medzi Senzor Macejko kondela,a klarstein prosím poraďte mi a A aku nádobku k tomu sklenenou či nehrdzavejúcej ocele.DAKUJEM. ☺️☺️

evuska135
5. dec 2022

@damiann mamina ma klarstein je super, no treba mat aj vykonny ak chcete robit kysnute cesto.

simonecka008
5. dec 2022

@damiann tak ja som si kupila tento 😁 recenzii neviem napisat ale na vianocne pripadne prilezitostne pecenie staci
https://www.homeandcook.sk/v/1267200/kuchynsky-...

simonecka008
5. dec 2022

Normalna cena, a piect budem az buduci tyzden tak som zvedava aj ja 🙃

damiann
autor
5. dec 2022

@evuska135 a ako Ktoré výkony potrebujem?

vkatush
5. dec 2022

@damiann my máme doma tuším tento (alebo nejaký z tej sorty, no vyzerá to na tento) a veľká spokojnosť.

Dnes som robila akurát cesto na knedľu a potom aj na pizzu. Hodila som všetko tam a veľmi dobre mi vymiesilo. Piškóta je samozrejmosť. Mama tuším robila niekedy dávnejšie aj chlieb vďaka nemu, ale osobne nemám skúsenosť ...
Rada na ňom strúham aj zeleninu vďaka rôznym nástavcom, napr kapustu na šalát alebo zemiaky na halušky. Proste využíva sa na všetko u nás.

A zdá sa mi, že rovnaký sme kupovali pred pár rokmi aj babke v bielej farbe a ona ho používa pri pečení koláčov na svadby, takže dostáva riadne zabrať a stále ide pekne 😊

lasona
6. dec 2022

Na mám z Lidla a som spokojná, vyslaha, vymiesi cesto...paráda, nič viac nepotrebujem. Stal 60 eur ich lidlovska značka silvercrest

damiann
autor
6. dec 2022

@vkatush koľko litrov ma miska?

vkatush
6. dec 2022

@damiann do 4 l tuším

damiann
autor
6. dec 2022

@vkatush a koľko wattov má?

vkatush
6. dec 2022
damiann
autor
6. dec 2022

@vkatush to stačí?600w obyčajný mixér ma okolo 480w

evuska135
6. dec 2022

@damiann mamina ma 1300w ale kludne keby bol aj 2000w by bolo lepsie, dlhsie to miesi cesto

damiann
autor
6. dec 2022

@evuska135 čím viac watov tým dlhšie miesi?

misinka0611
6. dec 2022

Za 80€ je teraz v Kauflande Delimano PRO ak nakúpiš za 30€ ( čo nieje vôbec problém, pri bežnom nákupe na viac dní )

Kuchynský robot
PRO

3 metličky na mixovanie, hnetenie a šľahanie.
Planetárny pohyb.
Miska z nehrdzavejúcej ocele.
Objem 4,5 l.
6 rýchlostí + funkcia Pulse.
Výkon až 1400 W.

Pod 1000 wattov robiť nekupuj.