Kuchynský drez

00momo
19. mar 2024

Ahojte. Poraďte aké máte s kuchynským drezom. Rozmýšľame nad nerezom alebo keramikou.

janocka
19. mar 2024

kuchynskú dosku aj drez máme z corianu a ja si to neviem vynachváliť. Drez sa ľahko udržiava, plus tým, že nie sú v okolí drezu žiadne špáry, tak sa tam nezachytávajú prípadné nečistoty, nestojí tam voda

viestta
19. mar 2024

Mame nerezovy, nikdy som o inom neuvazovala kvoli vydrzi a udrzbe

lakebabe
19. mar 2024

@00momo mam keramický v jednej kuchyni kremovy v druhej čierny a obidva super kremovy mam v krajsom stave čierny je nachylnejsi na smuhy mali sme predtým nerez toto mi príde krajšie na oko také teplejšie

nafka0483
19. mar 2024

Mame cierny granitovy a sme spokojni. Na zaciatku som ho "vylestila" olejom a voda krasne steka, nerobi sa vodny kamen. Raz za cas ho znovu naolejujem a vyzera ako novy 🙂

rybkoava
19. mar 2024

@nafka0483 dobrý deň, prosím Vás akým olejom? Mám tiež nový čierny gratinovaný.

nafka0483
19. mar 2024

@rybkoava Obycajny kuchynsky slnecnicovy. Na handricku som dala trosku s vylestila nou cely drez.

kengurica
19. mar 2024

@00momo mala som sivý grantový - nikdy viac....teraz mám nerezový, montovaný zo spodu a bola to výborná voľba.

majlo1234
19. mar 2024

Tiez som mala predtym kremovy granit a horor. Teraz mame ciernu keramiku a super, lahka udrzba. Ale kludne by som sla aj do nerezu

princezna_bosorka
20. mar 2024

@00momo mam skusenosti s kameninou a nerezom. Kameninu som mala v mojom starom byte, lebo moja mama s tym mala dobre skusenosti (lahka udrzba, spinu velmi nevidno), teraz mame nerez, lebo byvali majitelia si to tak urobili. Ked budeme menit kuchynu, budem chciet zase kameninu, nerez je pre mna navrat do praveku (a este to aj strasne lacno vyzera).

petrusa87
21. mar 2024

Aj my to teraz riesime a nakoniec sme sa rozhodli ideme znova do nerezu, co sme sa rozpravali v kuchynskom studiu, sama predajkyna potvrdila ze ona by uz nesla do kameninoveho znova koli udrzbe a ked vidim ako to kamoska vzdy utiera skoro do sucha, tak to radsej dam z casu na cas agresivnejsi prostriedok na drez (pri kamenine nemozte nic okrem octu mi tvrdila)

00momo
autor
25. mar 2024

Ďakujem za odpovede