Ahojte. Poraďte aké máte s kuchynským drezom. Rozmýšľame nad nerezom alebo keramikou.
Mame nerezovy, nikdy som o inom neuvazovala kvoli vydrzi a udrzbe
Mame cierny granitovy a sme spokojni. Na zaciatku som ho "vylestila" olejom a voda krasne steka, nerobi sa vodny kamen. Raz za cas ho znovu naolejujem a vyzera ako novy 🙂
Tiez som mala predtym kremovy granit a horor. Teraz mame ciernu keramiku a super, lahka udrzba. Ale kludne by som sla aj do nerezu
@00momo mam skusenosti s kameninou a nerezom. Kameninu som mala v mojom starom byte, lebo moja mama s tym mala dobre skusenosti (lahka udrzba, spinu velmi nevidno), teraz mame nerez, lebo byvali majitelia si to tak urobili. Ked budeme menit kuchynu, budem chciet zase kameninu, nerez je pre mna navrat do praveku (a este to aj strasne lacno vyzera).
Aj my to teraz riesime a nakoniec sme sa rozhodli ideme znova do nerezu, co sme sa rozpravali v kuchynskom studiu, sama predajkyna potvrdila ze ona by uz nesla do kameninoveho znova koli udrzbe a ked vidim ako to kamoska vzdy utiera skoro do sucha, tak to radsej dam z casu na cas agresivnejsi prostriedok na drez (pri kamenine nemozte nic okrem octu mi tvrdila)
Ďakujem za odpovede
kuchynskú dosku aj drez máme z corianu a ja si to neviem vynachváliť. Drez sa ľahko udržiava, plus tým, že nie sú v okolí drezu žiadne špáry, tak sa tam nezachytávajú prípadné nečistoty, nestojí tam voda