Kuchynské skrinky

16. jan 2023

máte niekto v kuchyni skrinky na také to otváranie ako by som to nazvala ..na klikanie, dotyk alebo zatlacenie? ...namiesto klasických úchytiek a rúčok? ...zaujíma ak to máte dlhšie či sa to nepokazí ...

lamonita
16. jan 2023

Mne sa to nepokazilo, ale mam tam odtlačky prstov takže pri tomto push systéme si musíš vybrať dobrý materiál na dvierka. Nech nemusíš lestit . Ešte existuje také, že máš "žliabok" a za ten si to otváras. Teda nemáš push ale ani úchytky

janetinka27
16. jan 2023

mam jednu zatlacaciu, ostatne sa otvaraju dohora (sa tak akoby prelomia do pismena L) a tie dohora mi pridu lepsie, praktickejsie

jankapalko
16. jan 2023

Ja by som si to nevybrala. Máme ich síce v obyvacke a predsieni, ale v kuchyni si to neviem predstaviť- sú velmi hlučné . Kuchynské skrinky otváram často, asi by ma šľak trafil.

autor
16. jan 2023

@lamonita aha takže nič moc lesklé ...dakujem za tip ...

kengurica
17. jan 2023

Máme také skrinky (pol steny, viac radov a stĺpcov)v detskej (veľké deti). Stahujeme sa, ale v novom to už rozhodne nechcem. Niekedy to treba opakovane zatlačiť aby zostali zatvorené, a ako už bolo vyššie spomenuté, aby neboli vidno capky, to aby si mala rukavičky. A to sú skrinky biele matné.

babulkomale
17. jan 2023

Pokial denne varis a pecies, je to blbost.
O skryte uchytky sa zachytava a trha oblecenie.
Niet nad normalne uchytky ked chces prakticku kuchynu.