Chcela by som si kúpiť kuchyňu z Ikei, ale nepáčia sa mi farby dvierok aké ponúkajú. Myslite, že by som ich mohla natrieť farbou na nábytok alebo otapetovat? Či to bude vyzerať zle?
Bude to zle. Musis s tym mat bohate skusenosti lebo inak to bude taaak strasne vidno.
Mozes, ale nie je ti to luto kupit nove a potom to prerabat ked vysledok je neisty? Existuje aj eshop kde si mozes objednat custom dvierka na metod kuchyne. Len to vyjde trochu drahsie ako najdrahsie ikea dvere…
@vanilkovazmrzka fiha taká služba existuje? To som nevedela, dakujem 🙂
Tapetu si neviem celkom dobre predstavit. Bola by len na plochej strane z vonka (mozno zvnutra) a hrany by boli povodna farba, takze to nie.
Premalovat sa urcite da, ale je to velka robota a piplacka. Ak nemas skusenosti s malovanim, urcite by som sa do toho nepustala. Nestaci premalovat iba dvierka. Aj skrinky musis premalovat.
Samozrejme, dajú sa premalovat. Napr. kriedove farby Satin paint, nezanechávajú stopy, nepotrebujú lak. Alebo tzv. minerálne farby, tie sú vyvinuté priamo na nábytok a vôbec nepotrebuješ kopec skúseností a výsledok je krásny. A kľudne iba dvierka🙂
@shee11 tiež si myslím, že to nebude veda 🙂
na FB alebo youtube je kopec videi, ako to mozes urobit. pozri tam