Kuchynská linka na mieru - klasika verzus lesklá

malaadka
10. feb 2022

Ahojte budeme si davat robit kuchynsku linku na mieru. Najskor som chcela klasicku drevenu ale zacala som zvazovat aj tu lesklu, ze kvoli udrzbe je asi lepsia ci? Bude rohova ale ten roh bude vonkajsi a nie vnutorny. Potesila by ma ak mate taku linku, fotka dakujem.🙂

pusinka263
10. feb 2022

@malaadka ahoj. My mame linku asi pol roka. Dala som si bielu lesklu v kombinacii s matnymi dvierkami-tych je len par. lesk sa umyva velmi lahko, mat je horsi 😂 cize za seba odporucam lesk. Pekne si to pretriem a je to. Predtym som mala sice tiež peknu linku ale na udržiavanie to bola makacka. Nebola hladka. Nasi budu mat tiez novu linku a mamka si vybrala leskle dvierka v kapucino farbe. Takze odporucam za seba lesk.

adriannasvk
10. feb 2022

Ja som mala lesklu bielu 9 rokov a uz nikdy nechcem😄matna je bezudrzbova,nic na nej nie je vidiet,lahucko sa cisti ale treba davat pozor na kvalitu....ked mas kvalitnu matnu nemas problem,neostavaju otlacky ako napr na lesklej....ked mas lacnejsiu variantu matnu mas problem ako pisala baba vyssie

ivkazba
10. feb 2022

@malaadka ja by som povedala, že veľmi záleží od kvality materiálu (schválne píšem kvality nie ceny). Moja mama má novú linku, matnú, výzoro rovnaký materiál ako v mojom predchádzajúcom byte. Mama ju musí leštiť, nestačí pretrieť, ostávajú jej čmuhy, ja som len pretrela a bolo. A detto je to s lesklou.