Myslíte že sa dá nejako navrhnúť kuchynská linka "na etapy". Že by som urobila linku len na jednu stenu a neskôr k nej pristavila druhú časť, aby vzniklo L-ko? Len uvažujem...
@maris5 uvažujem že spodná skrinka, by sa len menila a pracovná doska, ak by bola s rovnou hranou, nedala by sa zachovať?
No jedine ze zozenies rovnaku seriu o par rokov a to nikdy nemas zarucene. Aj Ikea stale meni dekory, je to na nervy, co bolo pred dvomi rokmi uz nemaju a podobne. Dokonca ,,rovnaky dekor" po dvoch rokoch kupeny moze vyzerat inak, kedze stale vyrobky ,,vylepsuju" a menia. Ked si das spravit na mieru je to to iste, stolari tiez len kupuju nabytkove dosky v Polsku a podobne.
Ak je to kvoli financiam, tak este nasetri. Ak je to kvoli tomu ze planujes do buducna zmenit vyuzitie miestnosti a sa ti tam uvolni miesto a budes chciet pridat skrinky, tak by som normalne tych par skriniek co by chybali kupila teraz, odlozila na suche miesto este zabalene a potom poskladala a namontovala. Dosku budes musiet zrejme vymenit potom
Pracovna doska sa da zachovat. Mame to tak. Aj ked sme uz po rokoch menili za novu, stale to rezeme rovnako.
ja som kupovala kuchynsku linku na etapy, prva cast bola do najomneho bytu - brala som iba spodok a jeden roh. kupila ruru, varnu dosku, drez. Neskor som dokupovala skrinky, aj hore a aj dolu. akurat som menila pracovnu dosku - ale s tym som ratala a ta prva bola extremne lacna.
ak potrebujes linku neskor dokupit, spodok sprav aj s jednym rohom ak sa ti da a daj lacnu pracovnu dosku a lacne dvierka --- to potom proste vymenis ked budes riesit uz linku na komplet
@kaktusik007 no tiež som si to tak predstavovala, lebo byt je na prenájom len chcem vymeniť linku a je to naraz všetko veľa, keďže zariadujem 2 byty.
Tie skinky v rohu, by si musela vymenit, vratane pracovnej dosky. Medzitym sa mozu zmenit dekory a nemusia uz byt vzory, ktore mas na jednej casti linky.