Dobrý večer prajem,
Chcem sa opýtať odkiaľ máte kuchynskú linku na mieru ? Ako ste spokojné, poprípade s čím spokojné nieste ?
Zvažovala som zatiaľ sconto, decodom. A ešte keď tak stolára.
Poprípade aj cenovo kde sa Vám vychádzal návrh najprijatelnejší. 🙂
Známa si dala napr. návrh spraviť v sconte a v decodome a skoro rovnaký návrh ju vyšiel v decodome o 1000 e lacnejší.
@noami12 my sme dali návrh urobiť v decodome.cenu si žiaľ nepamätám, ale máme kuchyňu urobenú od poliakov, určite nie z drevotriesky.mame niekoľko nábytkov ,v niekoľkých bytoch, domoch (tak myslím,že sme sa často sťahovali), nedám dopustiť na nich.kvalita, čo sa týka kuchyn,roldorov,detských izieb, postelí.
Nechcela by som lacnejšie varianty a nekvalitu.
Nech to je na niekoľko rokov poriadne urobené
Decodom ani sconto nie su kuchyne na mieru....skrinky maju len urcite rozmery napr 45cm, 90 a 120cm a ked potrebujes inu, smola, mas slepynpriestor v linke...aj ked chces vyssiu linku, zvyhnu len nozky, neurobia ti vyssiu skrinku...skladas skladacku len z rozmerov ake maju....
My mame odtialto https://www.kuchyneenzo.sk/ uz asi 6 rokov a spokojnost....a linka je ozaj na mieru, vyska, sirka vsetko podla potreby
@pe_mi hlavne keď ma stolár obrovský výber madiel, materiálov, robil mi aj šatníky rolldory chodbove skrine a stoly a sme radi , je to kvalita. Robil nam linku aj na chate tam som vybrala iné kombinácie, ale keď to porovnám s linkou co mam na byte z nabytkoveho obchodu je to neporovnateľne. A odpadá zháňanie jedálenského stolu
Pripnem sa a čo kuchyne dalno ?
To súhlasím, tiež mame túto linku čo máme od stolára, lenže menili sme podlahu do inej farby a v obývačke nábytok a teraz ideme aj na strop dávať medzi trámy sadrokarton ( takže zmena trochu štýlu, preto chcem vymeniť aj kuchyňu) inak som s kuchyňou veľmi spokojná - aj keď rozmýšľala som že by som vymenila iba do inej farby šupliky a dvierka že by bola z vonku v inom dekore, ale už by som možno chcela zmenu aj celkovo tak sa pohrávam z myšlienkou novej kuchyne 😀
Ja mam z mobelixu a som spokojná. Pred 2 a pol rokmi mobelix 6 tis, dalno 10 tis bez spotrebičov. Inde som nacenovat nedala.
Od stolára mam skrine, detskú izbu, postele, roldory chodbu, botnik... A teda nie som spokojná. Som ďakovala bohu", že som sa od neho nedala nahovoriť na kuchyňu.
@noami12 Ak si s dispoziciou kuchyne spokojna, a skrinky su stale v pohode, tak daj nove dvierka, mozno aj novu prac dosku a mas vybavene.
Ale ked potrebujes preorganizovat, pridat spotrebice a take veci, tak bohuzial novu. Pozri aj na rozmery - ked sa vam vojdu standardne, tak z velkych domov to budete mat mozno trochu lacnejsie.
@veselo_neveselo aj som aj nie, mame teraz vsade väčšinou šuplíky ale ja chcem aj police, všetci ma odhovarali ze mame krasnu kuchynu nech ju nedavam prec ale nakoniec som sa rozhodla dala som si spraviť navrh a v nedeľu ideme podpísať zmluvy a vyplatiť zálohu 🙂
Rob ako uznas za vhodne, ale treba brat do uvahy, ze material styl.ikea, sconto , moebelix, sa robia korpusy z uplne ineho materialu, ako klasicka drevotrieska, prip.mdf, poliaci maju standart hrubku materialu 16 mm, standart drevotrieska SK 18 mm, , komponenty maju kvalitne, pokial je to blum alebo hettich, ostatne su na ......, a nakolko si ides davat linku na par rokov, tak by som zvazila, ci chces nieco co vydrzi a o 10-15rokovnto vies este dobre strelit , alebo si kupis nieco co nech ti vydrzi chvilku a potom zacnes spekulovat co dalej, a hlavne akcie -50% a montaz zdarma, zabudni, to ti riadne douctuju na linke , len to nebudes vidiet
Odporucam mobelix, robia aj linku na mieru, ale su drahsie, za navrh sme neplatili, sa mi zda aj montaz sme mali zdarma, vtedy bola akcia 50% na planovatelne kuchyne. Ale take vytahovacie srandy a podobne tam nemame, to je strasne drahe. Cenovo vysla dost okolo 7000 (v tom bola chladnicka a indukcna doska v odsavanim v tej doske zabudovanym) a este sme kupovali spotrebice niektore k tomu. Farba matny antracit (seda) a kombinacia s drevom halifax
Dobrý vecer.Najlepšie je nájsť si dobrého stolára.Ja by som Vam odporuçila ALEXINTERIER.Je to zakazková výroba na mieru.Spolahlivý partner pre interiér aj exteriér.Budete spokojná.Informujte sa na tel.č.0915 768198.Taktiež si možete pozrieť ich stránku..alexinterier
Lenže stolár ti to spraví z kvalitného dreva, drahšie ale vydrží ti dlhšie ako drevotriesky z obchodov.