Kuchynská linka

noami12
19. feb 2024

Dobrý večer prajem,
Chcem sa opýtať odkiaľ máte kuchynskú linku na mieru ? Ako ste spokojné, poprípade s čím spokojné nieste ?
Zvažovala som zatiaľ sconto, decodom. A ešte keď tak stolára.
Poprípade aj cenovo kde sa Vám vychádzal návrh najprijatelnejší. 🙂

Známa si dala napr. návrh spraviť v sconte a v decodome a skoro rovnaký návrh ju vyšiel v decodome o 1000 e lacnejší.

petulka2021
19. feb 2024

Lenže stolár ti to spraví z kvalitného dreva, drahšie ale vydrží ti dlhšie ako drevotriesky z obchodov.

luccija
19. feb 2024

@noami12 vždy záleží od materiálu, či budeš mať výsuvné systémy v linke, ake sú úchyty, vybavenie...či bude striekana...
Mám druhu od stolára a úplne prvu z Decodomu

pe_mi
19. feb 2024

@noami12 my sme dali návrh urobiť v decodome.cenu si žiaľ nepamätám, ale máme kuchyňu urobenú od poliakov, určite nie z drevotriesky.mame niekoľko nábytkov ,v niekoľkých bytoch, domoch (tak myslím,že sme sa často sťahovali), nedám dopustiť na nich.kvalita, čo sa týka kuchyn,roldorov,detských izieb, postelí.
Nechcela by som lacnejšie varianty a nekvalitu.
Nech to je na niekoľko rokov poriadne urobené

lakebabe
19. feb 2024

@noami12 stolár kvalita neporovnateľna s decodomom a podobnymi a zladil mi k tomu aj jedálenský stôl na mieru a nábytok

pe_mi
19. feb 2024

@lakebabe aj my máme jedálenský stôl ku linke , ďalšia výhoda, keď urobia na mieru .nemusíš behať a hľadať približne rovnaké drevo ku kuch.linke 👊

tamvtme
19. feb 2024

Decodom ani sconto nie su kuchyne na mieru....skrinky maju len urcite rozmery napr 45cm, 90 a 120cm a ked potrebujes inu, smola, mas slepynpriestor v linke...aj ked chces vyssiu linku, zvyhnu len nozky, neurobia ti vyssiu skrinku...skladas skladacku len z rozmerov ake maju....
My mame odtialto https://www.kuchyneenzo.sk/ uz asi 6 rokov a spokojnost....a linka je ozaj na mieru, vyska, sirka vsetko podla potreby

lakebabe
19. feb 2024

@pe_mi hlavne keď ma stolár obrovský výber madiel, materiálov, robil mi aj šatníky rolldory chodbove skrine a stoly a sme radi , je to kvalita. Robil nam linku aj na chate tam som vybrala iné kombinácie, ale keď to porovnám s linkou co mam na byte z nabytkoveho obchodu je to neporovnateľne. A odpadá zháňanie jedálenského stolu

pe_mi
19. feb 2024

@lakebabe presne si to pekne zhrnula.uplne súhlasím ,mám podobnú skúsenosť.ak človek nemá úplne rozpočet,že musí škrtiť , tak nech každý jeden zainvestuje a bude spokojný.

lakebabe
19. feb 2024

@pe_mi teraz som s odstupom času šťastná ze mi celý dom ladi v materialoch a odtienoch je to kvalitné spravené a je to investícia na veľa rokov

pe_mi
19. feb 2024

@lakebabe určite súhlasím.my sme dávali na mieru aj do bytu, čo prenajímame, nedá sa to porovnať, ten prvý dojem urobí svoje a hlavne najomníkom tam nábytok po pár mesiacoch nepadá na hlavu.ak človek môže investovať, choďte do toho !!

milka20
19. feb 2024

Pripnem sa a čo kuchyne dalno ?

noami12
autor
19. feb 2024

To súhlasím, tiež mame túto linku čo máme od stolára, lenže menili sme podlahu do inej farby a v obývačke nábytok a teraz ideme aj na strop dávať medzi trámy sadrokarton ( takže zmena trochu štýlu, preto chcem vymeniť aj kuchyňu) inak som s kuchyňou veľmi spokojná - aj keď rozmýšľala som že by som vymenila iba do inej farby šupliky a dvierka že by bola z vonku v inom dekore, ale už by som možno chcela zmenu aj celkovo tak sa pohrávam z myšlienkou novej kuchyne 😀

espeo
19. feb 2024

Ja mam z mobelixu a som spokojná. Pred 2 a pol rokmi mobelix 6 tis, dalno 10 tis bez spotrebičov. Inde som nacenovat nedala.
Od stolára mam skrine, detskú izbu, postele, roldory chodbu, botnik... A teda nie som spokojná. Som ďakovala bohu", že som sa od neho nedala nahovoriť na kuchyňu.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katica06
20. feb 2024

@noami12 na ako dlhú dobu plánuješ tú novú kuchyňu? Ja by som sa riadila podľa toho. Mám linku,5.1m, stôl + falošnú skriňu od stolára. Nebudem písať vek, ale platili sme ešte v korunách, ja som nadmieru spokojná. Za tú dobu suseda vyhodila už tretiu lacnú linku.

lakebabe
20. feb 2024

@noami12 je aj taka možnosť výmenit len predné dvierka to som videla bolo to v pohode nie je stolár ako stolár treba mat kvalitného ale určite by som išla radšej do toho

lakebabe
20. feb 2024

@pe_mi ja som dala do bytu nájomníkom zo sconta obyčajnu lebo po predošlých bola linka zanedbaná aj rúra tak som to vyhodila a kúpila takú obyc bohvie v akom stave bude keď sa odstahujú raz tu práveže uprednostňujem lacnejšiu verziu na výmenu po rokoch

veselo_neveselo
20. feb 2024

@noami12 Ak si s dispoziciou kuchyne spokojna, a skrinky su stale v pohode, tak daj nove dvierka, mozno aj novu prac dosku a mas vybavene.
Ale ked potrebujes preorganizovat, pridat spotrebice a take veci, tak bohuzial novu. Pozri aj na rozmery - ked sa vam vojdu standardne, tak z velkych domov to budete mat mozno trochu lacnejsie.

nelka93
20. feb 2024

@espeo tiež som pred takmer dvomi rokmi si davala v mobelixe a spokojná som. Mam veľkú kuchyňu a vyšla ma do 8000 aj so spotrebicmi

noami12
autor
21. feb 2024

@veselo_neveselo aj som aj nie, mame teraz vsade väčšinou šuplíky ale ja chcem aj police, všetci ma odhovarali ze mame krasnu kuchynu nech ju nedavam prec ale nakoniec som sa rozhodla dala som si spraviť navrh a v nedeľu ideme podpísať zmluvy a vyplatiť zálohu 🙂

maba123
21. feb 2024

Rob ako uznas za vhodne, ale treba brat do uvahy, ze material styl.ikea, sconto , moebelix, sa robia korpusy z uplne ineho materialu, ako klasicka drevotrieska, prip.mdf, poliaci maju standart hrubku materialu 16 mm, standart drevotrieska SK 18 mm, , komponenty maju kvalitne, pokial je to blum alebo hettich, ostatne su na ......, a nakolko si ides davat linku na par rokov, tak by som zvazila, ci chces nieco co vydrzi a o 10-15rokovnto vies este dobre strelit , alebo si kupis nieco co nech ti vydrzi chvilku a potom zacnes spekulovat co dalej, a hlavne akcie -50% a montaz zdarma, zabudni, to ti riadne douctuju na linke , len to nebudes vidiet

ema22270
21. feb 2024

Odporucam mobelix, robia aj linku na mieru, ale su drahsie, za navrh sme neplatili, sa mi zda aj montaz sme mali zdarma, vtedy bola akcia 50% na planovatelne kuchyne. Ale take vytahovacie srandy a podobne tam nemame, to je strasne drahe. Cenovo vysla dost okolo 7000 (v tom bola chladnicka a indukcna doska v odsavanim v tej doske zabudovanym) a este sme kupovali spotrebice niektore k tomu. Farba matny antracit (seda) a kombinacia s drevom halifax

noami12
autor
21. feb 2024

@ema22270 jeeej aj ja som si dala antracit matnu a dala som si spraviť návrh tiež s halifax a ešte aj s betónom. Nakoniec som sa rozhodla pre že pracovná doska a zastena bude ten betón 😀

ivetpalova
21. feb 2024

Dobrý vecer.Najlepšie je nájsť si dobrého stolára.Ja by som Vam odporuçila ALEXINTERIER.Je to zakazková výroba na mieru.Spolahlivý partner pre interiér aj exteriér.Budete spokojná.Informujte sa na tel.č.0915 768198.Taktiež si možete pozrieť ich stránku..alexinterier

ema22270
22. feb 2024

@noami12 drzim palce, nech sa si spokojna 😊😊😊 urcite budes

noami12
autor
22. feb 2024

@ema22270 ďakujem krásne ❤️ už sa neviem dočkať