chcela by som dať prerobiť kuchyňu a moja je predstava je nejaká kombinácia čiernej a dreva ..asi ako na foto .....ale zaujíma ma tie ktoré takúto kuchyňu máte ....dať čierne skrinky matné alebo lesklé? ide mi to ako velmi vidieť na tom špinu a flaky a pod.......máme zrovna malé ročné dieťa tak všetko chytá oblizuje a pod :D
a môžem vedieť odkial ju máte? ...ja som inak asi väčšinou videla že spodok čierny tak si to moc naopak ani neviem predstaviť :D
https://www.okay.sk/products/rohova-kuchyna-bri... túto mám, ja som potrebovala do U, takže som kúpila 2 kuchyne + 2 samostatné skrinky .. a upravili sme si ako sme potrebovali. To ked je čierny spodok tak trošku na fotkách zmenšuje kuchynu aspon ja mám ten pocit.
@zalka tá vyzerá velmi pekne ...a tá čierna pracovná doska asi teda nie je moc dobrá čo sa týka čistenia že ?
no to nie je, vidno na nej všetko ... ale iná by tam ani nepasovala možno čierny mramor .. aby tak nebolo všetko vidno .. tak človek si zvykne bud to má vypulirované alebo to neni dokonalé .. :D
@zalka ja som nad mramorom premýšľala len to je draheee 😃
ako myslela som dekor pracovnej dosky vo farbe čierny mramor
@zalka ahaa :D
Matná je lepšia, mám čiernu lesk a konec to dať do pucu... A kombináciu mám takú istú len ja mám vrch čierny a spodok dekor drevo.