Ahojte, zariaďujeme kuchyňu, a stojím pred dilemou, ako najrozumnejšie pokryť šľahanie a mixovanie. Aktuálne mám ponorný mixér na pyré, polievky, atď, a metličkový šľahač na krémy, šľahačku, atď. Na väčšie operácie mám robot, a tiež stolný mixér. Chcela by som vás poprosiť o radu, či ponorný mixér s príslušenstvom nahradí aj metličkový, alebo je lepšie si zaobstarať aj aj (keďže tie, čo mám, sa so mnou nemôžu sťahovať).
Pridávam foto, pre lepšie dešifrovanie mojich úvah 😉😊
Ďakujem vopred
Za mňa oba.
@patka06 ďakujem, takéto kombo som teda ešte nevidela, určite zaradím do výberu..😊
@michellemary ďakujem, momentálne tiež využívam oba, nalomili ma tie s príslušenstvom, ale trošku sa obávam, aby to nebolo tak, že ani jedno nerobia poriadne..
Normálne z lidlu ich značka, aj mixer aj ponorny, aj na sekanie 😃
Ja som tiez mala 2v1...ponorny aj slahac cca 12r, minuly rok ponorny odisiel, slahac ide, dokupila som len ponorny.
Mna zaujimaju tie velke stojate roboty...ze vedia aj slahat, aj cesto v mise a nemusim drzat slahac v ruke.
@euka210 tak to je super, mne ak by vydržal hoci aj polovicu, bola by som spokojná..ten veľký mám kitchenaid, a teda cesto robí super, sú k nemu aj ďalšie nadstavce, a vždy, keď ho sledujem pri práci sa len zamýšľam, ako naše staré a prastaré mamy zvládli toľko miesiť, alebo šľahať sneh ručne..
Podla mna ked uz mas kitchenaid, tak ti staci len ponorny na rychle veci do ruky. A vsetko ostatne opatris kitchenaidom 🙂 Mas ho dobre dostupny, na linke?
Aku mas farbu? 😀 Ja sa nam chystam, ked sa niekedy rozhodnem dat take $$ za robota.
Svokra robi kysnute cesto rucne, a manzelova babka vedela s vidlickou vyslahat sneh...to si ani neviem prrdstavit ako sa to da 😲
@veselo_neveselo no ja keby som si ho mala platiť, tiež ho asi doteraz nemám 😁, ale dostala som ho ako darček, objenávali mi ho z Nemecka, vraj je tam o dosť lacnejší..Ja som pôvodne poškuľovala skôr po kenwoode,predtým som robot vôbec nemala, takže nemám s čím porovnávať. Je ale zo železa, takže keď ho odkladám, vždy mi preletí hlavou, že keby sa mi šmykol z ruky, tak mi prerazí všetky kosti na nohe a ešte aj v podlahe dieru 😁 Je čierny matný, mimo služby je odložený, ale sťahujeme sa, tak možno sa mu ujde čestné miesto 😊
@euka210 no ten sneh, to musí byť poriadne nasadenie...ja si ešte pamätám tie manuálne metličkové šľahače, a to teda tiež vedel byť mor, nedajbože ešte nad parou..normálne som mala pľuzgiere 😄
Mne sa najviac osvedčil šľahač, kde je zároveň aj tyčový mixér.
Robot síce máme, ale momentálne je úplne nevyužitý