Kuchyne značky Siko a Decodom

katkami123
11. máj 2023

Ktorú firmu odporúčate? Ste spokojne v porovnaní s kvalitou vs. cena?

vlado818
11. máj 2023

Siko.

katkami123
autor
11. máj 2023

@vlado818
A ako dlho už máte od nich kuchyňu? Montovali ste si sami alebo oni?

panelacikova
11. máj 2023

ja mám kuchyňu siko. maličkú síce, ale mám 🙂 teraz tomu bude 6 rokov. bez problémov, kvalita naozaj top, som spokojná. sú síce drahí (na môj vkus), ale stojí to za to. montáž som si dávala od nich, jednoznačne.

vlado818
11. máj 2023

Siko predava nobeliu. Cca 3 roky mame. Decodom pred tym sme mali. Zalezi na cene. Ak rozdiel 10,20% tak urcite nobeliu. Mali sme my montovat ale pomylili sa a aj nam ju namontovali.

luckajozko21
12. máj 2023

Prihovaram sa za decodom. Nasi maju asi 13r taku tu s lesklou upravou a je uplne v 100% stave. Ja som davala matnu na byt a aj po prestahovani sme davali znovu decodom. Tentokrat sme ale trosku priplatili za technistone dosku a neviem si vynachvalit. Nepamatam si co pouziva siko ale decodom dava Blum kovanie - na rozdiel od inych znaciek s nim nikdy nebol problem.
Vsetko sme skladali doma - v podstate ti pridu hotove korpusy, ty montujes iba ciastocne panty a dvierka. Trosku schopnejsi chlop to doma s mensou pomocou urcite zvladne a aspon trosku usetris 🙂

luxus10
12. máj 2023

decodom

tery555
31. aug 2023

Siko jednoznačne, sme s manželom veľmi spokojní s kvalitou, dávali sme robiť minuly rok, brat si dal decodom a zistili sme, že má plytšie šufliky, už aj ľutuje, lebo dvierka biela vysoký lesk fóliovane, a zle nalepená fólia (akoby bublinky na povrchu, niesu hladké)

tery555
31. aug 2023

@vlado818 ked sme planovali v Siku kuchyňu, nám dali katalóg kuchyň, a to je Nobilia ne Nebelia 🙂

lina1990
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lina1990
6. aug 2024

@tery555 to iste sa nám stalo v decodome, samé bodky na lesklých fóliovaných dvierkach, neviete ako dopadol? Dal to reklamovať??