Ktorú firmu odporúčate? Ste spokojne v porovnaní s kvalitou vs. cena?
@vlado818
A ako dlho už máte od nich kuchyňu? Montovali ste si sami alebo oni?
ja mám kuchyňu siko. maličkú síce, ale mám 🙂 teraz tomu bude 6 rokov. bez problémov, kvalita naozaj top, som spokojná. sú síce drahí (na môj vkus), ale stojí to za to. montáž som si dávala od nich, jednoznačne.
Siko predava nobeliu. Cca 3 roky mame. Decodom pred tym sme mali. Zalezi na cene. Ak rozdiel 10,20% tak urcite nobeliu. Mali sme my montovat ale pomylili sa a aj nam ju namontovali.
Prihovaram sa za decodom. Nasi maju asi 13r taku tu s lesklou upravou a je uplne v 100% stave. Ja som davala matnu na byt a aj po prestahovani sme davali znovu decodom. Tentokrat sme ale trosku priplatili za technistone dosku a neviem si vynachvalit. Nepamatam si co pouziva siko ale decodom dava Blum kovanie - na rozdiel od inych znaciek s nim nikdy nebol problem.
Vsetko sme skladali doma - v podstate ti pridu hotove korpusy, ty montujes iba ciastocne panty a dvierka. Trosku schopnejsi chlop to doma s mensou pomocou urcite zvladne a aspon trosku usetris 🙂
decodom
Siko jednoznačne, sme s manželom veľmi spokojní s kvalitou, dávali sme robiť minuly rok, brat si dal decodom a zistili sme, že má plytšie šufliky, už aj ľutuje, lebo dvierka biela vysoký lesk fóliovane, a zle nalepená fólia (akoby bublinky na povrchu, niesu hladké)
Siko.