Máte vyskladané kuchyne z ikey? Môžete prispieť fotkou? Veľká vďaka
@nikolca 😂😂😂 no panečku😂 pekny deň prajem
@13uzivatelka11 naaadherna kuchyna! 😍 vyskladali ste si ju sami v programe, kolko stala ak sa môžem spýtať
Ďakujem 🙂 ano vyskladali sme si to sami, ale trocha nám to potom ešte upravili, keď sme ju išli do ikei objednať.. Ale len v tom ze sme tam napríklad dali iné pánty (to je len príklad, nepamätám si už presne co to bolo), tak asi 5 rokov dozadu nás vyšla tuším do 4.000€ bez spotrebičov. Teraz by vyšla asi drahšie, dosť zdražela ikea odvtedy mam ten pocit ☹️
@13uzivatelka11 pekná👍
@ivkaaa1 tak ta je skvela! Nepovedala by som ze tie kuchyne z ikey mozu vyzerat tak dokonalo
@13uzivatelka11 tak to ano, tiez to nemaju najlacnejsie, ale tieto provensalske kuchyne su proste drahe... dvierka su striekane, ci je tam folia?
@pondelok01 Nie su tie horne policky prilis zaprasene?
@pondelok01 ta je kraaasna, ďakujem moc, dali ste si ju montovat niekomu, či ste ku zložili sami?
Nezdá sa mi ze by tam bola fólia. Mame ju už tých 6 rokov a kebyže ja neznicim tie dvere čistiacim prostriedkom zrejme nevhodným, ostali tam fľaky, ale na prvý pohľad to nevidno, tak trh kuchyni nič inak nie je 🙂
@13uzivatelka11 mam takto isto hore biele spodok sivy
@beata_k nie, nebala by som sa toho. Najviac prachu byva v miestnostiach, kde sa ludia obliekaju a vyzliekaju. Ale tiez teda kazdy mame trochu inde hranicu upratanosti resp. bordelu, ja som s otvorenymi policami v kuchyni ok.
Ja som ju navrhla v tom ich programe, manzel to montoval.
Už aj ti tu bude každy posielať fotky z domacnosti a ty ešte k tomu pridaš prispevok anonymne