Dobrý deň, prosím je tu niekto kto si dal vyrobiť posledne kuchynu z dekodomu? Že či sa to cenovo oplatí a tak?
Oplatí oproti čomu? Ikei, stolarovi...?
@marielkq nedavno som si davala nacenit kuchynu. Akoze take palky u nich ze ďakujem pekne a to este aj mi udal cenu bez spotrebičov. Zasla som aj do ikeii tam dobra cena aj spolu so spotrebičmi ale oni maju tie och typizovane kuchyne a co som čítala a počula tak vraj celé zle a aj reklamácie z ich strany su biedne. Najlepšie si dať urobit kuchyňu u stolara. Ja som tak urobila, super cena aj kvalita a hlavne je to podla mojich predstáv a taký stolar ti vyrobí hocico
moja sestra ma, s kvalitou je spokojna, ale draha bola dost.
@marielkq mala som davno, rozpadla sa. Boli sme si dat nacenit u nich, arogantna pani, neskutocne sumy...dali sme si Asko, doladena do najmensieho detailu, tak perfektne sa mi este nevarilo a nepieklo nikdy.
My máme nábytok iba z Decodomu a maximálna spokojnosť. To je úplne iná kvalita a vypracovanie.
V byte máme kuchyňu z decodomu a má už asi 12 rokov a je super. Teraz do domu rozmýšľame odkiaľ budeme brať, dám ju naceniť aj do decodomu ale myslím že stolár nám ju urobí rovnako kvalitne
Mám kuchyňu z Decodomu, som spokojná, zatiaľ sa pokazil iba jeden spotrebič a ten mi opravili v rámci reklamácie. Na druhej strane, linku som si dala nadstaviť u nášho miestneho stolára a materiál aj vzhľad sú na nerozoznanie od Decodomu, iba cena bola oveľa lepšia.😉
@deti95060810 😬😬😲😲 no kurňa...
Fúha, tak asi som veľa nezistila..🤣 polovica je spokojná polovica nespokojná...
Ale to bude tak asi pri všetkom..🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@marielkq mala som kuchyňu z Decodomu. Čistý lacný šmejd. Nehovorím o odbornosti montáže. 3x museli prísť opraviť svoju vlastnú robotu. Sťahovali sme sa do domu a dala som linku robiť na mieru stolárovi a všetko sedí na milimeter presne. Za mňa to čo používaš každý deň,radšej si daj urobiť kvalitne niekomu, kto to neodflakne.
Decodom.... máme odtiaľ nie kuchyňu, ale gauč...made in Poland.... odvtedy si na tento obchod dávam pozor...
Hlavná vec že mali reklamu ako oni majú všetko -slovenské....😉