Ahojte ideme stavať dom a mám dilemu akú kuchyňu si vybrať, vždy sa mi páčila tmavá, čierna, matná.. ohľadne toho že tam je všetko vidno, že budem stále len umývať a podobne to chápem tomu sa prosím vyhnime.. len mám dilemu že či to nebude pôsobiť moc tmavo, mame tmavo sedy gauc, tmavú obývaciu stenu.. potešia rady, pripadne najlepšie fotky vašich kuchýň na inšpiráciu 🙂 ďakujem
Skombinuj so svetlym drevom a bude to utulnejsie
Tak záleží aj aká veľká miestnosť to bude, v malej to bude vyzerať stiesnene vo veľkej super
Takto tažko povedať. Bolo by fajn vidieť vizualizáciu. V jednom priestore môže tmavá kuchyňa vyzerať super, v inom katastrofálne, v ďalšom ako je vyššie spomenuté, ako v dome smútku.
Ja som mala tmavu, uz je minulostou. Okrem toho, ze som vkuse utierala prach, lebo realne tam bolo vkuse vidiet prach, nechapem… tak to posobilo ponuro, zmensovala priestor. Teraz mam svetle drevo a clovek by si myslel, ze ta miestnost sa zvacsila.
Cierna linka krasne vynikne vo vacsom,vzdusnom priestore.
S tým umývaním to nieje také jednoduché. Pokiaľ si sama a poriadkumilovná bolo by to ok. Môj bývalý mal kuchynskú linku antracitovú matnú, mastné packy nezišli ani s jarovou vodou. Nevyzeralo to pekne.
My máme tmavú kuchyňu v kombinácii so svetlým drevom a svetlou podlahou. Vyzerá to fajn podľa mňa 🙂
Kašli nato hovorím ti pekne, ja mam čiernu kuchyňu, čiernu dosku a som jej doslova otrok..vyzerá to pekne ale na údržbu otras!!! Ale ja som tiež si stala za tým každý má odhovaral a teraz si poviem bože mala som byť normalne a počúvať ľudí 😂
@ariannazara mna každý odhovaral aj od čiernej obývačky a mame ju a je to podľa mna to iste ako keby je biela.. proste každý deň/ pripadne každý druhy utrieram prach kvôli alergiám a nemáme 15 izieb, takze za 10 minút nemám čo robiť..
My mame tmavosivy spodok, ciernu mramor dosku, ale biele horne skrinky, vyzera to elegantne a nadcasovo, udrzba jednoducha, hlavne nevidno odtlacky a tak 😇 ale tym, ze sme sa poucili z minuleho bytu, obyvackovu stenu mame svetlosivu, a aj svetlosivy gauc, (predtym ciernu a tmavosivy gauc) …mame striebornu britsku macku a tie chlpy boli fest vidno na tej ciernej obyv. stene, na tvojom mieste by som tu kuchynu dala do svetlosiva inak to bude dost pohlcovat svetlo a bude vyzerat tak smutne vse.. 🙂
@cyberk ďakujem za radu 🙂
Ja mám čiernu matnu a je krásna , utieram ale utierala som aj bielu ... Tu je to viac vidno ale veď čistis to tak či tak ...
Ja mám čierne dosky a na stene ale s mramorovym vzorom skombinované s pieskovo sivou linkou. Technika je tiež siva až čierna. Mám malú kuchyňu ale vyzerá to elegantne.
Tam kde si das navrhnut kuchynu ti ju vedia ukazat v programe aj v priestore. Niektore firmy sa uz venuju aj 3D, Cize normalne ti spravia vizuál, daju ti okuliare a ty sa prechadzas po dome. Je to drahsie ale ak si si neni ista, radsej si to zaplať ako potom menit kuchynu.