Kuchyňa - rozmiestnenie vecí

6. jan 2024

Ahojte mamky nenajde sa tu niektora co sa venuje dizajnu/zariadzivaniu kuchyn a vedela a hlavne bola y ochotna mi poradit s rozmiestnenim jednotlivych veci? Co je najlrpsie kam umiestnit a comu da naopak vyhnut? Dakujem
Ps: tie ktore mi poradite zaplatit si dizajnera alebo ist do kuchynskeho studia prosim ani nepiste dakujem

veselo_neveselo
7. jan 2024

Vela rad, aj s nacrtmi je na modrastrecha, chod radsej tam a popozeraj skusenosti inych. A je tam par skusenych, co radi pomozu s dotiahnutim detailov.

maranta_leuconeura
7. jan 2024

V pomyselnom trojuholniku by mal byt drez, sporak (varna platna) a chladnicka a medzi nimi priestor na manipulovanie - pracovna doska. Nedavaj sporak na koniec k stene, bude sa ti zle varit. Umyvacku daj blizsie ku skrinkach do ktorych budes riady ukladat, nie na druhy koniec (idealne tiez v blizkosti drezu). Za mna vsetky spodne skrinky suflikove. Nezabudni na priestor na potraviny.

viestta
7. jan 2024

Na intenete je xy clankov o tom ako spravne umiestnit zariadenie kuchyne aby bola ergonomicka a efektivna. Treba si ich precitat a potom to zohladnit pri vlastnom navrhu

malinovka333
19. jan 2024

Ty si to nevies sama navrhnut ako to bude tebe vyhovovat?ja som sa nepozerala co kde ma byt podla nejakeho vzorca ale ako to bude vyhovovat mne a podla toho som si kuchynu navrhla.v ikea planovaci si vies pekne naplanovat vsetko a premiestnovat ako sa ti to bude pacit.kazdemu vyhovuje nieco ine.mne sa vela krat nepaci ako to maju ini rozmiestnenre ale ked im to tak vyhovuje..

autor
20. jan 2024

@malinovka333 ja mam dva navrhy podla seba co ako chcem mat ale neviem sa zorhodnut ktory je lepsi...preto aom chcela poradit od niekoho kto sa rozmusoe aby mi vysvetlil pre a proti jednotlivych navrhov

viestta
20. jan 2024

Vsak daj tie navrhy sem, uvidime, poradime

mooonika1975
20. jan 2024

umyvačku vždy ku drezu, aby si rovno z neho mohla šmariť do umyvačky, rúru určite do výšky oči, a aby si mala veľa priestoru na pripravu jedla, nie že si zapraceš dosku na linke hovadinami, ja to teda neznášam, potom to ešte umývať ,ak mi niekde zatečie, mám linku dosku čistu, iba konvicu tam mám a aj tú by som zdvihla do výšky najradšej

malinovka333
20. jan 2024

Najlepsie by bolo keby sem das navrh a poradime co a ako