Dobrý deň prosím vás viete mi poradiť sikovneho stolára ktorý robí kuchyne na mieru . A ešte menšia otazka máte niekto kuchynu z decodomu aké máte skúsenosti .
Ja mám celý dom od stolára, všetko na mieru
@basulaak dakujem veľmi pekne 🙂
@sona272 viete mi poradiť stolára
tak isto by som si radsej dala spravit stolarovi vsetko. najlepsi je taky, ktory robi sam 🙂 no a co sa decodomu tyka, sestra mala od nich a vydrzala im 4 roky. takze asi len tolko 🙂
@kristina2199 Ale ja som z Trnavy
Prosím vás viete my poradiť stolára okr. Námestovo
@sona272 nádherná 🙂
@nikaa951 krásna
@kristina2199 my máme z Trenab z Piešťan a dá sa s nimi dohodnúť aj dosky mimo ich portfólia alebo si kúpiť svoje spotrebiče. My sme veľmi spokojní a kuchyňu mame zatiaľ jeden rok. Pri montáži ale zistili ze im chýba zopár uchytok alebo rýchlo ich prišli namontovať dodatočne. Zabezpečili aj elektrikára ale za poplatok.
My máme kuchynu z Decodomu v byte uz 6 rok. Sme veľmi spokojný, biela vysoky lesk, striekana fólia, pracovna doska imitácia betón. Super sa udržiava a nie ma nej vydno kazdy fľak.
@wiwi28 prosim ta, mate rohovu? Ak ano, pridas prosim fotku,resp. Posles do ip? Tiez teraz riesime
@sona272 prosím vás ste z okresu Námestovo
@sona272 ak áno kľudne my napíšte do správy
Mam z decodomu dyhovanu kuchynu. Po 7. rokoch sa mi na niektorych miestach oskrela farba, pod rurou popraskala dyha.
Mama ma od nich 6r laminovanu a na hranach dvierok sa jej odlepuje folia.
Mozno striekana je kvalitnejsia, neviem.
Mna kvalita sklamala.
@kristina2199 Trnava som
@kristina2199 ja mam kuchynu z decodomu. Uzivam ju uz 4. rokom a sla by som do nej znovu. Dodnes na nej absolutne nic neodislo. Je velka aj s ostrovom. Super kvalita. Chvalim kade chodim. ☺️👍