Ahojte, pytam sa vyslovene na prasok, nie na avivaze ani parfumy - to mam uz vsetko preskumane, ale niektore veci potrebujem prat len v prasku, tak ktory podla vas citit najviac potom z pradla?
Odkaz pre rypalky - ano, potrebujem, aby mi pradlo vonalo, kto nechce vonat, nech si perie v cistej vodicke 😉
Dakujem za tipy 🙂
Savo úplna topka a Ariel Mountain Spring
Ja používam Perwol, ten tiež pekne vonia. Dokonca aj Persil má celkom dobrú vôňu.
@malalienka85 a prasok alebo gel? 🙂
Savo fialové , účinok a vôňa ako ariel z rakúska. Za mňa top.
@lili929 my pouzivame cela rodina babatkovsku lovelu :D je to taka pekna jemna vona, kazdy ma rad ale nieco ine, mne vadia taka silne prenikave avivaze a podobne. Ked periem postelne pradlo, deky, zavesy pridavam aj trosku tych vonavych perliciek od lenoru modrych.
@lili929 savo gél, ariel kapsule
Jednoznačne Savo 👍👍👍
Za mňa ružový surf gél. Používam ho len na ručné pranie a cítiť ho široko ďaleko v susedstve.
@milanemila lovelu som pouzivala, kym bol syncek babatko, ale potom som prestala kupovat, lebo nevyprala tak dobre. Ale vonala pekne, to je pravda 🙂
Za mna Ariel gel color alebo este krajsie vonia universal, nepouživam avivaže, len tento praci gel a pradlo krasne sviežo vonia, nie je preparfumovane to nemam rada, proste vonia sviežo a čisto 🙂