Ahojte žienky, v tomto som asi sto rokov za opicami, no chcem si kúpiť môj prvý robotický vysávač aby mi to uľahčilo robotu.
Čo som pozerala recenzie dobré sú na značku xiaomi. Máte taký vysávač, ste spokojné s ním?
Alebo akú inú značku?
A ešte mi vysvetlite ako takýto vysávač funguje, ja som z tohto debil nevyznám sa do elektroniky.
Pridám 2 foto čo som si tak vyhliadla ale este nie som úplne rozhodnutá.
Taky vysavac je super ak máš podlahy, nízke prahy a nie príliš veľa nábytku.
Koberec to dobre nepovysava, vysoké prahy neprejde, pod nizky gauč nevlezie....
Čím jednoduchšia dispozícia bytu tým lepšie povysava.
Ja si idem kúpiť ten prvý, xiaomi s20. Je to lepšia verzia ako s10 a už ta bola super (odskúšané), takže myslím, že dobra voľba.
Ten druhý nepoznám, ale tiež nevyzerá zle.
Ako to funguje? No zapnes a vysáva🙂. Potom sa vráti sám do nabíjačky. Kominuje s tebou. Ver mi, Budeš nadšená🙂.
Tak potom smelo do toho.
Ja som zo začiatku používala aplikáciu v mobile. Teraz to uz neriesim, ani ho nemám sparovany. Len štuknem gombík a on si vysáva.
Mam s10+ a zvládla som si dať aj appku, aj ho ovládať. Takže každý to zvládne. Smelo nakupuj.
Ja som to nikdy nerobila, len jednoducho zapla, vysávač si pomocou lasera zmonitoruje priestor a pracuje, nie náhodne, ale cielene. Nemám robota od septembra, pokazil sa a nič ho nenahradí, takze tiež kupujem. Prachu bolo všade menej, aj na nábytku. Teraz je viac.
Tiež mam Xiaomi, už snáď 10 rokov. Nechápem, ako som mohla bez neho žiť 😅 je to veľká pomoc, u nas ide denne. Na aplikáciu sa vykašli, ja som ho nikdy nesparovala, načo aj, veď keď chcem povysávať, položím ho kde treba a zapnem. Nám sa zmestí aj pod gauč a ja už by som aj do budúcnosti riešila jedine taký nábytok, kde vysávač vlezie, je to neskutočná pomoc. Obzvlášť, ak máš doma zvieratá, ako my, je to na nezaplatenie.
Tak netreba to ani ovládať cez mobil? Čítam že viaceré to píšete že netreba. A teda odporúčate je to dobrá voľba kúpiť si to, aby som to potom neoľutovala.
Ja nemám zvieratá ale malé deti a chcem si ušetriť čas na iné vec než vysávať a umývať podlahu preto rozmýšľam nad kúpou. Či to ozaj pomáha v domácnosti?
Ano
Samozrejme, že pomáha, poa mňa je to vynález 21.storočia (po smartphone😁😁)
Mame xiaomi, velka spokojnost,,s nadobkou na umyvanie. Ale mame velke proestory a vsetok nabytok tak, aby pekne povysaval aj popod. Nemame prahy,,len spojovacie lošty. Vylozim stolocky,,kvetinace, koberceky....povysava a umyje pekne. Ale tak napriklad ak mas napriklad noekde zaschnutu skvrnu od kavy,,tal to neumyje. Proste len poumyva prach. Ale som spokojna velmi.
Dvere treba toez nejako zaistot,,lebo ked vysava, rak sa stane obcas, ze si toe otvorene dvere nejako pohne a nevie pokracovat dalej
Tiez mame xiaomi, myslim ze uz ma 6 rokov a stale je super ale pokukavam uz po novsom ktory bude mat zase nejake tie funckie naviac. Celkom sa mi pozdava model X20
https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-xiaomi-rob...