Ahojte , prosím vie mi niekto napísať skúsenosť ?
Mame pomaly všade dlažbu ( nedávno sme sa sťahovali) a uvažujem nad kúpou vysávača
A otázka znie s ktorým máte skúsenosti a ste spokojne ?
Tycovy vysávač ? Ak áno, tak ktorý ?
Vreckový vysávač ?
Ktorý je lepší ? ( vysavam každý deň ) 😂
Vôbec sa neviem rozhodnúť , nemám skúsenosti , možno my týmto veľmi pomôžete 🙏😁 vopred ďakujem
@danieli Ďakujem za odpoveď ☺️ a teda neposkriabe dlažbu ? Lebo mne známa vravela že tyčové vysávače strašne doskriabu dlažbu 🙈 a teda ak môžem vedieť celý názov vysavaču ktorý máte v láske 😁
https://www.dyson.sk/produkty/bezkablove-vysava...
S tymto beham, uz su aj novsie, mame doma drevene dlazky, ktore utrpia ked padne vidlicka napriklad, ale vysavanim som ich este neposkodila
Mame tycovy bezkablovy-teslu, ja som max spokojna, je pravda ale ze mame aj roboticky-ten beha kazdy den ale ked idem s tycovym tak uz nezapinam roboticky. Mame tiez len podlahy(laminat) sem-tam maly kobercek, nic neskriabe, ma svetlo aj otocnu kefu na hlavici.
@butterflyeffect a môžem sa opýtať , vydrží dlho po nabití?
Rozmýšľaj už nad vysávačom s mopom. Ušetrí ti to kopec času. Samozrejme aby bol použiteľný aj ako samostatný vysávač.
Ja som mala normálny vysávač a muž my kupil gýčový mop no dá sa použiť len na podlahu (povysava aj umyje).
A teraz mi odchádza normálny vysávač- no nemohol skôr? Hneď by som si kúpila taký kombinovaný.
@3petka ďakujem za radu 🙏
Dyson, vela vysavacov som skusila a aj mam, roomba miele phillips karcher kadeco, ale dyson je proste laska, jednoducha udrzba, saje ako had, aj miele je sikulka ten mam vo verzii klasika sackovy, karcher pouzivam v garazi a zahrade, ma umyvatelnu nadobu, ale dyson je univerzalny, vzdy poruke, do auta, na koberec, na dlazbu, nastavce, moje naj, vstupna investicia vyssia, ale ako mi v predajni povedali, ten uz nepridete vratit😂neprisla som