Ktorý tyčový vysávač je dobrý?

6. mar 2024

Baby ktorý tycovy vysávač bez kábla, na 3i byt s toddlerom?
Teraz máme ETA andare animal, velka nádržka a 800W, bol dobrý ale už skapina. S ktorým tycovym ste vy spokojne? A oplatí sa takýto nabíjací vôbec? Lebo ja som ok aj káblovým klasickým, len muž vymýšľa.. Mame asi tak 80% tvrdých podláh, malo kobercov...

jullyeverest
6. mar 2024

My máme už 5 rokov tyčový electrolux a je uplne super. Samozrejme väčšie kamienky nezoberie, ale to snáď žiaden tyčový.

gleep1
6. mar 2024

Podla cenovej kategórie, ak chceš najlepší tak dyson, je fakt topka, inak xiaomi mi je podla mna pomer cena vykon naj...Dyson je sice uplne niekde inde ale zas za take peniaze ze si to asi aj rozmyslis

autor
6. mar 2024

Ak idem podľa ceny, tak môžem do tých 150€ max... Čiže Samsung, Dyson ani podobne nie

klarissa25
6. mar 2024

Keď máš strop 150e tak žiaden typový vysavac...

gleep1
6. mar 2024

Tak za mna to xiaomi 😊 naozaj je za tu cenu parádny, ľahký, účinný..

13uzivatelka11
6. mar 2024

Za 150€ sa ti podľa mňa neoplatí tycovy. Ak máš klasicky podlahový a si spokojná 🤷‍♀️

v_alika12
6. mar 2024

@jullyeverest dyson ano

autor
6. mar 2024

Áno, mam teraz klasický hadicovy a káblom, a ja som spoko..

lakebabe
6. mar 2024

Ja mam bosch pro animal kedysi stal okolo 200 eur teraz možno bude lacnejši je výborný sací výkon aj výdrž batérie len mne na ňom vadí že ma motor dolu nie hore tak sa nedostanem pod uplne všetok nabytok ale inak je super

zuzulka558
6. mar 2024

Ja som dostala od brata kaercher keď tam pracoval,, som spokojna,

diewcatqoo
6. mar 2024

Za mna bol tycovy vysavac jeden z najlepsich nakupov. Tiez som mala predtym klasicky a hovorila som si, ze mi to asi ani netreba, ale niet nad tycovy vysavac. Ked potrebujes rychlo prebehnut byt, tak len vezmes vysavac zo stojanu, bez akehokolvek zohynania a pod, a povysavas. Odkedy ho mame, vysajem rychlo kazdy den.
Prihod k rozpoctu aspon este stovku a v akcii sa daju kupit za 250 aj relativne dobre kusky. Tie okolo stovky moc nesaju, pripadne maju velmi slabu vydrz baterie.

aaadkaaa
6. mar 2024

Brala som najlacnejsie, co som nasla, lebo dcerka mala kvoli odsavaniu soplov panicky strach z klasickeho vysavaca a ja mam 2 psi.... vzala som Rowenta dual force, ide denne aj 3x a je perfektny. Stal okolo 160 eur.