Ahojte. S akým pracím prostriedkom ste spokojné že vyperie aj fľaky od jedla na oblečení? Už som zúfalá, nejako nič nesadlo. Ďakujem za radu.
@veronikas30 lovela a na flaky zlcove mydlo
@veronikas30 sprej na flaky z Dedry a z Dm Oxi power = moje Top
Pouz. Persil sensitive na pranie
@veronikas30 ja používam sprej na fľaky z dedry, ešte sa mi nestalo, žeby niečo nepustilo, preperiem v rukách a hodím do práčky, používam pre deti Lovelu a pre nás co je v akcii 😂
@veronikas30 kokosové mydlo je veľmi dobre na fľaky mám to odskúšané.
@veronikas30 nie vsetko vyjde, ale pouzivam odstranovac skvrn z dmky... Mam vedierko v kupelni... Davam tam dvojnasobnu davku a necham to tam namocene aj 3, 4 dni.. Potom dam normalne oprat... Na blato a take veci som zasa objavila zabudnute mydlove vlocky. Rozpustene pridavam do pracky podla navodu a potom pridam polovicnu davku normalneho pracieho prasku.
Ale inak keby som nebola leniva, ked skvrnu hned predperiem obycajnym jadrovym mydlom mala by sa stratit.
Ďakujem všetkým za rady. Vyskúšam 🙂
@veronikas30 Maximálne odporúčam komplet pracie prostriedky z Eurony, a na zapraté škvrny výrobok s názvom Agent ;).. Periem takto už dva roky a sme bez fľakov ;)
Persil sensitive a púšťala som 2x placahanie navyše. Ale do cca 6-7 mes som používala len Lovelu alebo Batole