Ktorý Dyson je podľa vás najlepší?

7. nov 2024

Chcem si kúpiť dyson vysavac ale neviem sa rozhodnúť ktorý z nich.. máte doma nejaký a ste spokojne?

andrea2323
7. nov 2024

Toto by aj mňa zaujímalo 🙂

zanett115
7. nov 2024

My máme Dyson V8 a V10. S oboma som spokojná. V10 sme kupovali neskôr tak ten má taký špeciálnejší nástavec na podlahy čo ide po podlahe rýchlejšie a aj potichšie, no V8 má nástavec lepší na koberce. No a V10 má väčší zásobník.
No a V8 má 2 stupne čo sa intenzity vysávania týka a V10 má 3 stupne.
Jediná nevýhoda pri týchto vysávačoch je, že keď vysávam a v miestnosti chcem niečo presunúť tak ten vysávač sa nedá pohodlne dať na nejaký stojan, nevie stáť sám, tak ho musím celý položiť na zem.

zuzinabila
7. nov 2024

Myslim ze s hocijakym Dysonom budes spokojna.je to topka medzi vysavacmi. My sme mali/mame 3 typy a vsetky ok.jeden mame uz 15.rok a slape paradne

sovica
7. nov 2024

Ak chceš tyčový, tak určite nekupuj ten, na ktorom musíš v kuse držať prst, aby vysával. Kupuj len s tlačidlom vypnúť - zapnúť.

zuzinabila
7. nov 2024

@sovica a ktory Dyson ma taky? to by ma slak trafil🙂 dobre vediet

guudy
7. nov 2024

My mame tycovy dyson v12 slim absolute, ale klasicky mame miele.

sovica
7. nov 2024

@zuzinabila V8, V10, V11, V15 a Outsize majú spúšťač - musíš tlačidlo držať😨, len V12, Gen5 Detect a Gen5 Outsize majú tlačidlo on-off. Ten "spúšťač" musel navrhovať muž, ktorý doma 100% nevysáva😈

luxus10
8. nov 2024

@sovica to je u vysavaca ako je dyson velky lapsus...

sovica
8. nov 2024

@luxus10 Tiež si myslím...

jaza81
10. nov 2024

nemam s tym najmensi problem, je to tak urobene, ze len jemne prilozis prst a ked potrebujes prejst niekde, prst das prec, setris baterku a otocis sa, kde chces zase vysavat. Tiez som sa tohto tlacitka bala, ale je to naozaj uplne prirodzene a bez akejkolvek namahy.