Ktorú kuchyňu by ste vybrali? Dám do komentára fotky, prosím iba mi to lajkujte, ktorá sa Vám bude páčiť.
Rozhodujem sa medzi materiálmi, dekormi, takže rozloženie neuvazujte.
Mne sa nepaci ta bezova takze farebna kombinacia biela/drevo na 4 obrazku je podla mna najkrajsia, ale to rozlozenie dreva mi vobec nesedi.
Zda sa ze chces mat pracovnu dosku a stenu nad nou z rovnakeho materialu. To sa mi paci len v bielom prevedeni. Ta drevena varianta je prilis rustikalna.
Tiez sa mi nepaci ze spodna lista je drevena aby ladila s vysokou skrinkou kde je rura a mikrovlnka, ale potom to neladi zo zvysnymi suplikmi, ktore su bile.
Dala by som drevo na podlahu, stenu za linkou a vrch steny nad hornymi skrinkami.
Skrinky a pracovna doska by boli biele.
Tiez by som volila iny odtien dreva na steny ako na podlahu. Tmavsi.
Mne sa práveže páči tá prvá, tá bežová v kombinácii s drevom. Bielu kombinovanú s drevom majú teraz skoro všetci. Tá bežová nie je ani tmavá, ale ani biela, nie je rušivá. Ale je to vec vkusu, každému sa páči niečo iné 🤷♀️
Prva a posledna su vau. Moderne ale farebne neokukane
Vyberaj vždy podľa seba ,nie podľa druhých 😁
Prvá a posledná
Mne sa paci ta tretia.
Ak mate v rozpocte peniaze na kamennu pracovnu dosku (alebo technicky kamen), tak prva. Ak by to ale mal byt laminat s dekorom nejakeho kamena, to vyzera fakt zle a isla by som radsej do drevenej dosky a teda potom ta druha. Rozhodovala by som sa aj podla toho aku mate podlahu.
Ahoj autorka, prva aj posledna su krasne. Nech si vyberies ktorukolvek, tak ti nikto nepovie, ze je to skarede, resp.nemas vkus.
Ja som sa rozhodovala najprv, ci chcem mat matnu alebo lesklu kuchynu, vybrala som si lesklu a preto lebo ten lesk a odraz dava pocit vacsieho priestoru. A moja kuchyna ma len 9m2+31m2 obyvacka, ale mam to v tvare L.
A potom som sa rozhodovala, ci capuccino alebo biela a rozhodla biela s drevo, je velmi vela nabytkob aj do obyvacky, presiene s ktorymi sa to da kombinovat, kym ked si vyberiem cappucino, tak mi vsetko musi robit stolar.
Všetko, kde nie sú biele vrátka. My sme kedysi mali doma bielu, ešte ako deti a nechcela by som nikdy viac.