Ktorú fritézu odporúčate?

25. sep 2023

Zdravím.. Vedel by mi niekto poradiť ktorá friteza je lepšia? Teplovzdušná alebo na olej? Poprípade vedeli by ste mi nejakú odporučiť? Ďakujem

linda117
25. sep 2023

Zalezi na tom co od nej ocakavas a co v nej chces robit 🙂 My mame teplovzdusnu fritezu z lidla a sme spokojni. Akurat by som to nenazvala friteza ale mozno mini rura. V podstate je to rovnake ako keby si to upiekla v rure, len sa to spravi rychlejsie a je to lacnejsie kedze nemusis vyhrievat velku ruru. Mne vyhovuje ze to nie je take mastne ale poznam viac ludi ktorym jedlo z teplovzdusky nechuti, zda sa im byt suche a volia radsej klasicku fritezu 🙂

sarita510
26. sep 2023

ja odporucam obidve,z kazdej lacnejsiu verziu

soldi
26. sep 2023

Ja som si teraz kupila od phillips airfryer a som nadsena. Robila som v nej dve kila zemiakov (zmestili by sa aj tri). Za 25 minut hotove, zvonku chrumkave vnutri makke, bez oleja, uzasne.
Aj kuracie stehna som minule robila a tiez boli fantasticke a velmi rychlo.

ivkav5
26. sep 2023

Odporúčam určite teplovzdušnú, využívame nonstop, najlepšia kúpa to bola👏🏻 máme Tefal Easy fry & grill precision…je to super a najmä zdravé, pretože robíš všetko len bez oleja 🙏

anitta98
26. sep 2023

jednoznačne teplovzdušná, hlavne to máš zdravšie, ja mám od Sencoru a je neskutočná, praktická, vieš si nastaviť jednoducho teplotu, no proste často v nej robím, aj zemiačky, aj hranolky, aj mäsko, je to rýchle a chutné a hlavne keď viem, že to je bez oleja, to je totál paráda 🙂

usla35
28. sep 2023

@anitta98 suhlasim, je to dobre mat doma, vies si v tom urobit aj mensie porcie, to by som povedala, ze je obrovska vyhoda, lebo ja napriklad velakrat som tak, ze len pre seba chystala a v tejto friteze to je rychlo 😉

papulienka48
29. sep 2023

Teplovzdušnú, je to zdravšie, aj chutné, my odkedy ju máme tak sme si zvykli často v nej robiť, variť, je to bez starostí, nemusím rúru zapínať, keď chcem len napríklad dve stehienka upiecť.

autor
29. sep 2023

@papulienka48 A dajú sa v nej robiť aj rezne a hranolky? Nemám stým skúsenosť.Dakujem

papulienka48
29. sep 2023

Áno, dá - bežne tak robím, už vôbec nevysmážam na oleji alebo tak, vo fritéze je to rýchlo a zdravšie, nám to tak vyhovuje 🙂

linda117
29. sep 2023

Ak si na fb, odporucam skupinu "Horkovzdušná fritéza-recepty", a tam najdes kopec inspiracie aj fotiek, co vsetko v tom ludia robia

papulienka48
29. sep 2023

@linda117 super tip, to aj ja pozriem, kamarátka spomínala, že aj rôzne sladké veci robí v tom, ale to ešte nemám úplne zmáknuté, tak pozriem 🙂