Ktoré značky spotrebičov do kuchyne sú spoľahlivé?

tote
7. jan 2023

Ahojte,prosím Vás o radu aké (značky) spotrebiče sú spoľahlivé. Zariadujeme kuchyňu a potrebuje. Poradiť aké kúpiť. Potrebujem hriankovač,kanvicu.... Také tie bežné taktiež kuchynský robot keďže sú za 200 €sú aj za 1000€ . Neviem jedine,čo viem,že by mal byť celokovovy. Prosím vás o skúsenosti s čím ste spokojné. Vďaka za rady

moni106
7. jan 2023

@tote za mna znacka bosch asi najlepsia.zatial ma tato znacka nesklamala ani v jednom spotrebici

ikissedagirl
7. jan 2023

@tote čim starsie, tym kvalitnejsie. 20 rocny mixér fičí stale ako novy. Nove spotrebice sa kazia. Drahsie trochu neskor.

babulkomale
7. jan 2023

@tote co mam najdlhsie: kanvicu Philips so styrmi teplotami, Braun mixer ( ten mam skoro tridsat rokov) a ked sme davali kuchynu novu tak nam pani poradila Moru a som spokojna.
Umyvacka Siemens Festival 13 rokov a este stale ide aj ked my uz mame vacsiu...

katica06
7. jan 2023

@ikissedagirl súhlasím, mám vyše 40ročný mixér ETA, stále funguje na 100 %, chladnička Electrolux nevydržala ani tri roky

brembo
7. jan 2023

Bosch,Siemens
Electrolux je už len drahý čínsky nepodarok. Ked niekto chce electrolux,tak nech sa radšej poobzerá po AEG-totožné výrobky,len vyššia kvalita.
Ked máš poriadny balík,tak Miele

zuzanka.zuzu
7. jan 2023

Siemens, LG a niekedy obycajny noname shit z tesca vie prekvapit 😀
PS: to su ooohromne rady ze 30 rocny spotrebic, asi aby si autorka zacala zhanat stroj casu 🙄

beata_k
7. jan 2023

@tote Za mna Bosch.

babulkomale
7. jan 2023

@zuzanka.zuzu mam novu kuchynu. Ako mam vediet co mi kolko vydrzi? Tiez nemam stroj casu. Tak som napisala znacky co mi dlho vydrzalo. Bohuzial nove vyrobky rovnakych znaciek uz nie su take kvalitne.

alanko20
7. jan 2023

Kuchuňu sme zariaďovali 5 rokov dozadu a bolo nám odporúcané všetko, len nie electrolux. Väčšina spotrebičov je Bosch a sú skvelé.

brembo
7. jan 2023

Ja som sa v slávnej švedskej kvalite z číny velmy sklamal. Už nič od Electroluxu. Pred tým sme mali všetko electrolux-biedna životnost. Pračky v najlepšom 7 rokov,lacnejšie modeli maximálne 5 rokov. Plynový sporák s elektrickou rurou-10 rokov. Plynová čast O.K. Rura uplne prehorená,rozpadavajuce sa prehoreté plechy,deravé. Hriankovač-použil som ho 10x a to nebol najlacnejší. Chleby bud spálil na povrchu na uhol a vnutri ani neboli upečené,alebo neboli vobec upečené. Hriankovač tefal o 20€ lacnejší 400x lepší.

zuzinabila
7. jan 2023

@moni106 uplny suhlas.jednoznacne Bosch.ale take tie male spotrebice ako kanvica,hriankovac- moze byt aj Tefal.

sussana29
8. jan 2023

Bosch jednoznačne.

stannkal
8. jan 2023

@sussana29 tiež sa prikláňam k Bosch

tote
autor
8. jan 2023

Vďaka baby za všetky komentáre. Niektoré pobavili 😉 ale vďaka. Vstavané spotrebiče už mám. Len tieto menšie som chcela. A ďakujem za všetky rady aj upozornenia 👍 cením si každú z nich a ak nepomohla,alebo nepodarila,tak minimálne pobavila a aj to sa ráta 👍😉
Pekný den

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinka888
8. jan 2023

@brembo my sme mali vsetko od elektrolux a vsetjo nam ficalo 13- 14 rokov vratane umyvacjy a pracky. Menila som koli novej kuchyni- na zberny dvor slo vsetko funkcne. Mikrovlnka fici uz 14.rok.

stanulienkat
8. jan 2023

@brembo myslím že Elektrolux je ešte stále fajn, nám práčka vydržala veľmi dlho a veľmi dobre prala a bola úžasne tichá. Potom sme kúpili práčku Bosch ktorá mala napísané že je ultra ticha a bola oproti tej mojej predchádzajúcej nenormálne hlučná a ešte ani tak dobre neperie. Ale áno, zhruba súhlasím s tými spotrebičmi čo si písal.

laladua
17. jan 2023

My vacsinu mame Philco, vyberala som si kazdy spotrebic zvlast, nesla som vobec, ze len podla znacky alebo tak, ale nakoniec to aj tak vypalilo tak, ze skoro vsetko mame jednej, lebo teda pozerala som aj ceny, aj parametre, aby to vsetko bolo tak jak chcem 🙂

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz