Ktoré sú najlepšie hrnce na plynový sporák?

obcanka123
31. okt 2020

Ahojte, prosím poraďte mi. Už som zúfalá z toho. chcem si kúpiť nejaké spoľahlivé a kvalitné hrnce,vhodné do umývačky riadu. Problém je,že čo čítam recenzie tak každé majú nejakú vadu. Páčia sa mi tie Tefal,ktoré majú pokrievku s dierkami,cez ktorú sa dá cediť. Ale už som prečítala na nej recenziu že sa na nich urobili žienkam fľaky na nich z plynu prípadne z umývačky riadu. Ak máte nejakú dobrú skúsenosť s hrncami,sem s ňou. Budem veľmi vďačná za každú normálnu odpoveď. Krásny večer ☺️

kukulienka83
31. okt 2020

Ja mám z Tescoma takú sadu, takú lacnejšiu, raz bola v Tesco v akcií a nemôžem nadávať, spokojnosť. Tiež mám plynak, hrnce fachčia dennodenne aj v umývačke a žiadne fľaky nič, úplne pohodička.

nika82
31. okt 2020

mame aj nerezove, ale naj su stara klasika smalt https://www.dedoma.sk/Klausberg-Sada-smaltovany...

syslik81
31. okt 2020

mam tescomu a su dobre .. ale spodok stejnak raz za cas drhnes kremovym cisticom

saxana000
31. okt 2020

Ja mam presne tie tefal s dierkami.seria Elementary.uz 5ty rok tahaju nonstop.davam ich aj do rury ale max na 160 ziadne flaky na nich nemam.ked mi aj nieco nahodou prihorelo krasne sa daju ocistit ked ich odmocim alebo v horsom pripade s hubkou a praskom a z umyvacky z dlheho programu idu vzdy ako nove.su v nich aj odmerky co je super.akurat raz za cas treba na nich podotahovat uchyty na pokryvkach.ale ta seria mi uplne staci.dva velke dva male a jeden vandlik s ruckou planujrm este dokupit panvicu..ja urcite odporucam.za tie peniaze su ozaj super.ratala.som.ze tak po 5 rokoch ich budem musiet vymenit ale dalsich 5 rokov pojdu este urcite bez problemov.

martinka13
31. okt 2020

Tescoma klasické hrnce. Sú v pohode. Mam ich uz 10 rokov. Umývam v umývačke takmer denne