Potrebujem novú mikrovlnku a pozerám, že na výber sú rôzne funkcie. Čo využívate na mikrovlnke reálne vy?
a hodiny!!!! som zabudla, to je tiez dolezita funkcia, ze tam mam nastaveny cas.
Funkciu rozmrazovania a pečenia
ked bola este nova, tak mozno prve 3 roky som na nej pouzival aj pecenie pizze (ma crisp) a kolacov, teraz uz vyse 12 rokov len ako mikrovlnku na ohrievanie, rychlejsie rozmrazovanie obcas a na knedlu. A drvivu vacsinu uz nepouzivam tie automaticke funkcie s vlastnym zmyslom. Mam taku velikansku, kde sa dvierka odklapaju smerom dole a mozu posluzit ako drziak taniera, alebo plechu.
Nic ine len ohrev a rozmrazenie (napr. peciva rano). Za mna cim minimalistickejsia (bez vsakovakych zlozitych nastavovani, displejov ci funkcii), tym lepsie. A aj dizajnovo su tie minimalisticke (jednoduche hladke) krasne.
Ina vec je napr. na chate, kde nie je rura, tam by mozno bola dobra velka s grilom.
@katica06 kedy uprednostníš pečenie v mikrovlnke pred klasickou rúrou?
Mikrovlnny ohrev a teplovzdusne pecenie ako klasicka rura
Ja rozmrazovanie a zaroven zapecenie peciva na crisp platni. Inak bezne zohrievanie, rozmrazovanie.
No my len na pukance 😀 je tam aj gril aj neviem čo ale nevyužívame to
@yvanielka presne aj my 😁 a zvysok roka z nej utieram len prach
Pukance 👌🏼 a teraz ma tu zozeriete ale zohruevam si tam aj kavu 😁
Pozri nam sa rezim pecenie pokazil hned v druhy rok, odvtedy pouzivame len ohrev. A tak to ma byt, na pecenie je rura. Okrem toho pri peceni sa nenormalne zahrievala a tusim sa az ohynal ten plech. Uz by som kupila len obycajnu mikrovlnku
Ver mi, že drvivú väčšinu funkcií vôbec nevyužiješ. Ja som tiež chcela super truper v mikrovlnku aj s grilom a podobne... Jediný na čo to používam, je ohrievanie. Raz za rok rozmrazovanie.
@lelelienka väčšinou keď robím niečo iba pre seba alebo pre 2osoby, kým by sa klasická rúra zohriala a následne jedlo upiekla už sme dávno zjedli. Pizzu pečiem iba v mikrovlnke, ryžu, slovenskú ryžu a tarhoňu robím výhradne v mikrovlnke.
len ohrev a občas rozmrazovanie,iné funkcie ani nemá
@katica06 to asi nebola odpoved pre mna, ale nevadi 😉
@katica06 máš funkciu varenia, alebo ako sa varí ryža v mikrovlnke?
mikrovlnny ohrev ;)