Ktoré funkcie na mikrovlnke používate?

13. okt 2024

Potrebujem novú mikrovlnku a pozerám, že na výber sú rôzne funkcie. Čo využívate na mikrovlnke reálne vy?

kaktusik007
13. okt 2024

mikrovlnny ohrev ;)

kaktusik007
13. okt 2024

a hodiny!!!! som zabudla, to je tiez dolezita funkcia, ze tam mam nastaveny cas.

katica06
13. okt 2024

Funkciu rozmrazovania a pečenia

egonsk
13. okt 2024

ked bola este nova, tak mozno prve 3 roky som na nej pouzival aj pecenie pizze (ma crisp) a kolacov, teraz uz vyse 12 rokov len ako mikrovlnku na ohrievanie, rychlejsie rozmrazovanie obcas a na knedlu. A drvivu vacsinu uz nepouzivam tie automaticke funkcie s vlastnym zmyslom. Mam taku velikansku, kde sa dvierka odklapaju smerom dole a mozu posluzit ako drziak taniera, alebo plechu.

madeincssr
13. okt 2024

Nic ine len ohrev a rozmrazenie (napr. peciva rano). Za mna cim minimalistickejsia (bez vsakovakych zlozitych nastavovani, displejov ci funkcii), tym lepsie. A aj dizajnovo su tie minimalisticke (jednoduche hladke) krasne.
Ina vec je napr. na chate, kde nie je rura, tam by mozno bola dobra velka s grilom.

autor
13. okt 2024

@katica06 kedy uprednostníš pečenie v mikrovlnke pred klasickou rúrou?

lelelienka
13. okt 2024

Mikrovlnny ohrev a teplovzdusne pecenie ako klasicka rura

0silvia0
13. okt 2024

Ja rozmrazovanie a zaroven zapecenie peciva na crisp platni. Inak bezne zohrievanie, rozmrazovanie.

yvanielka
13. okt 2024

No my len na pukance 😀 je tam aj gril aj neviem čo ale nevyužívame to

kosicanka2018
13. okt 2024

@yvanielka presne aj my 😁 a zvysok roka z nej utieram len prach

jablkovastrudla
13. okt 2024

Pukance 👌🏼 a teraz ma tu zozeriete ale zohruevam si tam aj kavu 😁

katulienkax
13. okt 2024

Pozri nam sa rezim pecenie pokazil hned v druhy rok, odvtedy pouzivame len ohrev. A tak to ma byt, na pecenie je rura. Okrem toho pri peceni sa nenormalne zahrievala a tusim sa az ohynal ten plech. Uz by som kupila len obycajnu mikrovlnku

stanulienkat
13. okt 2024

Ver mi, že drvivú väčšinu funkcií vôbec nevyužiješ. Ja som tiež chcela super truper v mikrovlnku aj s grilom a podobne... Jediný na čo to používam, je ohrievanie. Raz za rok rozmrazovanie.

katica06
13. okt 2024

@lelelienka väčšinou keď robím niečo iba pre seba alebo pre 2osoby, kým by sa klasická rúra zohriala a následne jedlo upiekla už sme dávno zjedli. Pizzu pečiem iba v mikrovlnke, ryžu, slovenskú ryžu a tarhoňu robím výhradne v mikrovlnke.

rozculena
13. okt 2024

len ohrev a občas rozmrazovanie,iné funkcie ani nemá

lelelienka
13. okt 2024

@katica06 to asi nebola odpoved pre mna, ale nevadi 😉

autor
14. okt 2024

@katica06 máš funkciu varenia, alebo ako sa varí ryža v mikrovlnke?

katica06
14. okt 2024

Dávam ako klasické zohrievanie buď jénskej miske alebo v tomto hrnci, bol k tomu aj návod , varí sa podľa množstva cca 7-12min