Ahojte,
akú vôňu do umývačky odporúčate?
Jednoducho, keď ju otvorím, aby z nej naozaj išla nejaká vôňa citróna.......pocit sviežosti.
Finish nefunguje.......
Keby to môže byť aj nejaký domáci trik, tak som s tým v pohode.
Ďakujem
Vyskúšala som asi všetky, ziadna nevonala dlhšie ako týžden, možno dva. Ešte tam bolo toho maglajzu dosť a vôňa ziadna
ziadna a ani by som tam nic extra nedavala, pretoze to potom pekne spapas z toho riadu... (no teda ja by som sa toho obavala :DD )
@barruna pracku treba cistit a nechat otvorenu, vetrat, prat aj na vyssich teplotach... smrad moze byt z tych gumenych tesneni, aebo ak davas avivaz do davkovaca, tak aj ten treba sem tam riadne umyt. Inak parfumy na pranie odporucam, akurat som si pred 2t objednala vzorky, vonia mi z toho cely dom.
Ja dávam z DM, stojí to asi 1€ a dlho vydrží
Umývačku treba hlavne pravidelne čistiť a aj ten sifón a odtok dole vnutri, dá sa to celé vybrať....plus som kúpila finish citrónovy osviežovač, visí to tam stale aj počas mycieho programu
Tak sem sa pripnem ak mozem pre inspiraciu 🙂 A mne by sa to zislo veru aj do pracky, pradlo pekne vonia ale ked pridem po case do kupelky taky zatuchnuty zapach tam ostane.