Ahojte žienky,
prosím Vás aké máte skúsenosti s práčkami? Ja mám 7 ročnú práčku Whirpool slim na 7 kil prádla a už hrdzavie každý plech. Prosím Vás zaujímajú ma Vaše skúsenosti s tipmi elektrolux a LG. Elektrolux má slimku na 7 kg prádla ale rada by som aj viac čo má LG na 8 až 9 prádla pri LG len neviem ako je to s kvalitou. Práčku máme v kúpelni, takže vlhkosť tam je. Whirpool s programami ako takými mi vyhovuje no len tá hrdza je hrozná, má super aj prevzdušnovanie prádla po dopraní aj programi hodinové a zvolenie dlžky prania a otáčok. Ďakujem.
Žiadna pracka mi nezhrdzavela 😳😳😳😳to máš kde tu pracku? V akej miestnosti?
@simsalabim to vlhko v kúpelni nemám ako poriešiť, ventilátor mám ale kúpelna je uzavretá malá v paneláku.
@pribinak v kúpelni. Pred tým som mala 18 rokov Ignis v tej istej kúpelni a až ku koncu života zhrdzavely pánty, telo práčky nie.
Nezatvaraj dvere na kupelni 🤷♀️
@simsalabim len Bosh nemá slimky, tiež väčšinou kupujem bosh, a máme rovnako starú sušičku Beko v kúpelni a tá hrdzavá nie je. Práčka hrdzavie zvonku.
Bosch urcite slimky ma, sama som taku mala v panelaku.
Veď pracku po praní nechaj otvorenú a dvere na kúpeľni tiež aby tam nebolo vlhko.
Ak si v paneláku tak možno aj v kúpeľni aj ventilátor zabudovaný
Bosh slim určite má
@pribinak tak slimku Bosh všetky čo pozerám sú vrátane dvierok 60tky. Práčka je stále otvorená a ventilátor mám, dvere tiež bývajú otvorené. A 60tku nedám do kúpelne.
aj mne na whirpoolke (zvrchu plnenej) zhrdzaveli dvierka, aj na Elektrolux (tiež zvrchu plnená). Teraz máme spredu plnenú Bosch a všetko ok, ale máme v kúpelni odvlhčovač a pri každej sprche ho púšťame až kým nie je v kúpeľni suchý vzduch. Otváranie dverí pre mňa v minulosti nebolo riešenie, lebo všetko vlhko ťahalo do bytu a aj byt bol veľmi vlhký.
@sella38 aký odvlhčovať máte v kúpelni?
@sella38 a Bosh máte slimku či klasiku?
elektrický elektrolux.... už sa nevyrába, ale ich je plno na nete
@sella38 to je malé zariadenie či veľké? lebo ja mám malú kúpelnu kde mám vanu, práčku a sušičku a umývadlo a už len jeden človek vojde
Mala som tiež Whirlpool 10 rokov v kuchyni ani náznak hrádze potom ešte štyri roky v kúpeľni, keď sa prenášala na nové miesto sa obila farba tam trochu chytili hrdzu ale pánty nie. Teraz mám piaty rok Beko nestálo ani 200€ a tiež takto nehrdzavie
Na Whirlpool je to všeobecne známe že hrdzaveju..proste keď sú dvierka zhora to tam steká voda...
Ja len na okraj - s prackami Whirlpool mam zo svojho okolia dost negativnych referencii. Hej, moze to byt zhoda nahod, ale aj nemusi.
@terez26 Nielen to, ale na tých dvierkach v Whirlpoolu (vrchom plnená práčka) sa opraská farba tam, kde otvorené dvierka búchajú o ovládací panel, a začne to tam hrdzavieť ako divé.
Asi som nevidel takúto práčku staršiu ako 2-3 roky, ktorá by s tým nemala problém. A takto to už majú roky...
@madeincssr ako pracka pred tym Ignis nam zhrdzavela ale az po rokoch ti3z na pantoch indw nie mali sme ju 18 rokov a tato zacala po dvoch rokoch a mame ju uz 6 a je to uznhrozne a je to whirpool. Ale je z predu plnena.
@simsalabim a pojde jej vlhkosť do celého bytu, to nie je dobre riešenie
@lucia23529 tiez si myslim
@lucia23529 otvorim dvere kupelne a vo vedlajsej miestnosti dokoran okno a dvere. Po 5- 15 minutach zavriem. Vybavene.
Ja mám tretiu práčku zhora plnenu, a hrdzavela iba Whirlpoolka, teraz už mám práčku takmer tak dlho ako tú Whirlpool, a žiaden náznak hrádze, kúpeľňa samozrejme tá istá 😃, teraz mám práčku, ktorá má nasypku na pracie prostriedky okolo bubna, nie na dverách, a všetko je ok, inak tá Whirlpool zo 6stym zmyslom, bola najhoršia práčka akú som mala, to teraz mám 4tú práčku
@elief mne prave ta zhrdzavela. Aku znacku teraz mate?
Teraz mám AEG, bude mať po novom roku 5 rokov, som spokojná, žiadna hrdza, nasypka sa ľahko čistí
@elief dakujem pozriem
Mne nikdy pracka nehrdzavela, nikdy. Ries vlhko v kupelni a potom kup novu. Ja mam dobru skusenost s Bosch.