Kto vlastní robotický vysávač?

hruska91
14. júl 2021

Uz mam dost pratania/deti lozia po styroch. Naozaj to funguje?

Mam vyhliadnuty xiaomi vysavac-mop za cca 230€...
Nie je to reklamnybtah naozaj povysava? Ako casto sa menia filtre/nadobka na odpad. Dakujem

vamajka
14. júl 2021

@hruska91 najlepsia vec na svete. Ostatne neviem stara sa on manzel. Nadobu vycistis ked sa naplni zhruba po 1,5 vysavania celeho bytu mame 4-izb.

buberova
14. júl 2021

Presne ten sme si včera kúpili.. tiež som zvedavá na skúsenosti ostatných 🙂

mata1001
14. júl 2021

Mam irobot roomba -milujem ho...on vysava a ja pijem kavu...

simca06022011
14. júl 2021

Su tu diskusie o robotickych v. skus pohladat. myslim, ze v niektorej aj znacky/typy sa "recenziovali".

Ano povysavaju super. Umyvanie nie kazdy je spokojni. Nadobu treba vyprazdnovat vzdy, stale.. filre som menila v irobote az ked sa "pokazili", kefky detto... v podstate povysava, vysypes nadobu a hotovo.

vikusjk
14. júl 2021

@hruska91 ja mam Rowentu, ten tenky, co vlezie pod gauc. Vysava dobre, podla mna tento model ma slabsie orientacne senzory, lebo obcas sa mota na jednom mieste, ked do niecoho narazi. Co ma trochu nebavi je furt vykladat hore stolicky, lebo sak narazi do jednej nohy, do druhej a otoci sa prec, nie aby sa este snazil popod nu dostat 😅 , musim vylozit skrecka, aby do neho nenarazil, atd, ale inak super a hlavne to vysavanie pod gaucom velmi ocenujem, kedze ja som tam vysavacom nedociahla az tak dobre na vsetky miesta a on to prejde pekne po pasoch cele.

simona92101
14. júl 2021

@hruska91 mame xiaomi aj s mopom,za mna naj vecicka do domu,rano naplnim nadrzku,z mobilu pustim v aplikacii a idem s dcerkou na ihrisko.samozrejme,nepovysava a neumyje v rohoch,ale na denne upratanie staci.raz do tyzdna povysavam poriadne aj riadne s klasickym mopom umyjem.

chicca555
14. júl 2021

mam xiaomi, bez mopu a max.spokojnost 🙂 nadobku vysypam po 1-2 vysavani, mame psika, takze sa rychlo naplni

luccija
14. júl 2021

@hruska91 tiež máme Xiaomi používam iba na vysávanie ešte som neskúšala mop.Ide každý deň super vec tiež som bola skeptická pred kúpou neľutujem.

sasha10
14. júl 2021

My máme Rowentu, bola som nadšená že si to kúpime ale som sklamaná, ale ako vidím asi máme len zlú značku. Motá sa hocijako, nepovysáva všetko, odrazu si zmyslí že sa vypne že je dovysávane..pritom som ho pozorovala či prejde všetko a trvá mu to aj 4 hodiny 1 väčšia izba, kvôli tomu že sa motá aj 10x po tej istej trase. Ak to chcem mat rýchlejšie musím ho ovládať ovládačom a je to zdlhavejšie ako ked chytím do ruky obyč. vysávač. Škoda

euie
14. júl 2021

Aj my mame v dome xiaomi dreame d9 z nemeckej stranky s kuponom za dakych 220 a skvela kupa, tichucky, super vykon vysavania..
mopovanie funguje tak, ze naplnis nadobku a navlhcis handricku - v nadrzke je len cista voda, ale my handricku preplachujeme aj v pripravku. Potom sa ta voda z nadrzky pusta do handricky.. zmopuje to lepsie ako ked rucne mopuje moj manzel 🤷🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
Predtym sme mali len klasicky xiaomi bez mopu, jeden z prvych modelov. Toto je lepsie, tichsie, vykonnejsie, na denne udrziavanie je to tiptop. Ale raz do tyzdna vysavame a umyvame klasicky.

lienocka128
14. júl 2021

ja som kupila tento: https://www.roboticky-vysavac.sk/xiaomi-mi-robo...
povysava umyje celkom som spokojna ale dost naraza... hlavne ked vysava pod gaucom do kazdej nozicky narazi....ale tak zapinam ho ked idem z domu a nevadi mi ze naraza

som_ponorka
14. júl 2021

Ja mam xiaomi bez mopu a som s nim veľmi spokojna. Krasne povysava

biolady
14. júl 2021

Ja mam Xiaomi Roborock S5 max...a ani mu nemusim robit reklamu, on si ju urobil sam 🙂 Vyberala som si taky s najlepsimi hodnoteniami (heureka) a som toho nazoru, ze ked uz si kupujem domov nejaku vec, tak radsej nasetrim ale nech to stoji za to. A tento vysavac naozaj stal za tych 400€.
Moje poziadavky boli, aby vysaval aj vytieral, aby cena nebola nad 300€, aby bol ovladatelny telefonom a aby s nim bola spokojnost a nie starosti, inak by ma to nebavilo.
Nakoniec som to ale prehodnotila a s cenou isla hore a urobila som dobre. Je to uzasny pomocnik, neviem si predstavit ze mame doma este zviera a chlpy. Chodim vsade bosa a kazda smietka vadi. Staci mi dieta a dve osoby 😄 tento vysavac je uplne bezpracny, staci ho len utriet handrou a vysypavat/nalievat vodu.
Naucil ma mat poriadok v dome. Nemat zbytocne povykladane veci po zemi, mat radsej menej veci, vsetko schovane na svojom mieste a o to viditelnejsi poriadok a system. My to tak mame radi.
A najlepsi pocit je, ked sa citim zle, alebo som unavena, tak zoberiem telefon a mam doma upratane. Umyvacka umyje, pracka operie...vysavac povysava, vytrie. 😄
Aplikacia je perfektna, dobre prepracovana, ale musite vediet anglicky. Vysavac si vie zapamatat niekolko map, resp.domacnosti/poschodi. Vyuzivame ho aj do podkrovia kde sa zle chodi a upratuje.
Len neodporucam do stiesnenych priestorov, alebo ak mate prilis vela veci v byte, alebo dekoracii, nabytku, rastlin. My mame malicky dom, ziadne prahy, a nabytok tak rozlozeny, ze ho pekne obchadza alebo chodi popod neho.
Este dodam. Dlho som sa rozhodovala medzi Xiaomi a I-robot. Vsade mi odporucali I-robot, lebo je to top znacka, robia len vysavace, atd. Ale bolo mi luto davat 600€ a viac za vysavac, ktory ani nevytieral. Tak som to riskla a rozhodne odporucam. 👌

luccija
14. júl 2021

@biolady zase mňa každý presviedčal, že I robot bol prvý, značkový a takú istú službu spravi Xiaomi či iny.
@euie tak ho musím vyskúšať my máme lesklú dlažbu a bála som sa, že mi to spraví cmuhy.Raz som ho pustila na chvíľku a zdalo sa mi, že púšťa veľa vody tak som ho vypla, že si to lepšie nastudujem.
@hruska91 pekne si ho nastavis mobilom kde má ísť do ktorej miestnosti.Povysava mi asi za 40 min dom.Ak náhodou je vybitý odíde sa nabiť a znova dovysava.Ale človek zlenivie, lebo treba dať hore stoličky, kvety...a už aj to sa mi zdá obťažujúce🙂)ale raz týždenne vysavam rohy, pod gaucom tak dôkladne.Ja som vždy len zhrozená z tej plnej nádržky vlasov a špiny kde sa to u nás berie, lebo na pohľad vyzerá, že nie je taký neporiadok🙂

nttnnt
14. júl 2021

Je to moj milacik tiez mam xiaomi s mopom

kika16161
14. júl 2021

Ja mam xiaomi s mopom, som s nim velmi spokojna, podla mna dobre povysava aj poumyva, resp.zotrie prach na mokro. Bohuzial sa mi vsak pokazila senzorova hlava, tak idem reklamovať...tak som zvedava co z toho bude, lebo mi velmi chyba.

januska1905
14. júl 2021

Xiaomi? Ja ho milujem❤️ kupu neolutujete

evaachesa
14. júl 2021

Áno máme ten s mopom. Perfektný pomocník pokým sme nemali dieťa (hlavne loziace) 😂 Teraz už na neho iba sadá prach keďže syn mu nikdy nedal pokoj a stále mi ho vypol alebo tlačil preč 😅 Tak sme si kúpili tyčový bezkáblový Xiaomi vysávač a neviem si ho vynachváliť. Raz dva mám celý byt povysávaný, zatiaľ čo malý papá v stoličke, prípadne mi pomáha s vysávaním a drží sa tyče. Pri robotickom kým som spratala všetko zo zeme aby som ho pustila, syn mi to stihol rozhádzať inde. S tyčovým si to rovno presuniem na bok počas vysávania 💁😃

evinea
14. júl 2021

s mopom je to super vec, my mame Xiaomi MI ROBOT VACUUM MOP PRO WHITE 🙂 Porovnavala som si viacere typy a tento sa mi tak najviac pozdaval. Ide u nas dennodenne, ked niekam ideme ho pustim vsetky nastrahy dam prec nech sa nezamota a prideme domov do cisteho. Kupovali sme ho v Planeu a teda nedam nan dopustit 🙂

didi35
14. júl 2021

Vyše 10 rokov sme mali iroomba, teraz xiaomi. Tiež urobi super službu

evinea
14. júl 2021

@didi35 hlavne ja ocenujem to, ze nemusim ja chodit kazdy druhy den doma s klasickym vysavacom, to je pre mna velke plus 🙂

sandra811
14. júl 2021

@hruska91 máme xiaomi s mopom, spolu so sušičkou sú to tí najlepší pomocníci v domácnosti ❤️

selu11
14. júl 2021

My náš máme asi dva mesiace, ide každý deň, niekedy každý druhý a vždy s manželom žasneme, koľko bordelu nazbiera. Úplne drobnučký prach. Neváhaj kupuj, on a umývačka moji domáci miláčikovia.

dejna_
14. júl 2021

@biolady mám presne tento istý a tiež som nadmieru spokojná 👌mám lesklé dlažby v dome a vôbec nie sú flakate ..za mňa tiež top

evinea
27. júl 2021

@selu11 nezda sa to, ale tolko prachu a vlasov, co ten nas donesie to je nieco neskutocne. To som ani neverila, kym sme tento vysavac nemali, ale je to fakt, ze je toho vela. A mne to vela roboty usetri 🙂

selu11
27. júl 2021

@evinea Manžel ho chcel už dávno, ja som nechcela. Chcela som radšej bezšnúrový vysávač, ale som rada, že som si nechala poradiť.