Ahojte. Rozmýšlam nad sušiakom, jediný takýto zmestim na balkón, chcem to len na take rychle vešanie uterakov a drobnosti... ak mate taketo sušiaky ste s nimi spokojný ? Nechcem na balkóne šnúry, mne sa to nepači 🙂
@dadka1997 Mam ten prvy ale mne to nevyhovuje, ked zavesim tricko alebo uterak musim to dat tak ze pod nim zlozim to poschodie na susesnie lebo to do toho zasahuje. Napr na vrchneej susim spodne pradlo na druhom tricka a spodne poschodie zlozim lebo tricka su dlhsie a nohaviceani nehovorim. Mam to oprete v kute na balkone a uz to nepouzivam. Ma kolieska vies si to pekne posuvat ked ti to zavadzia niekde inak ziadna vyhoda pre mna
Mali sme ten spodny a splnil ucel.
Mala som a nedalo sa na to dobre vešať.
Väčšie veci a neudržal váhu.
Ten spodný mi príde veľmi labilný. Keď, tak ten hore. Máme podobný s som veľmi spokojná. Veľké veci ale vešiam na šnúry, aby lepšie preschli.
Ja mam ten prvý. Parádny. Som veľmi spokojná. Rovno som kúpila ďalší aj na chatu
Mám taký, pôvodne som ho mala na malom byte na klasické vešanie prádla, teraz na ňom len susim handry, koberčeky zvonku, a podobne. Normálny susiak, nič zvláštne