Kreslo Ikea Strandmon Ušiak

23. aug 2024

Ahojte, máte skúsenosť s týmto kreslom z Ikea? Je pohodlne? Hľadam niečo na večerné čítanie, kde sa možem stúliť. Niečo pohodlné.

https://www.ikea.com/sk/sk/p/strandmon-usiak-sk...

h2
23. aug 2024

Je veľmi pohodlné, máme ho v sivej farbe.

liz_lemon
23. aug 2024

je to uzasne pohodlne kreslo, a urcite si kup aj podnozku

lusilla
23. aug 2024

Tak ja mam prave opacnu skusenost, tiez mame sive a teda za mna najnepohodlnejsie kreslo vobec. je naklonene do zadu aj ta sedacia plocha cize nevies tam sediet normalne rovno ze len si sadnes, stale ta to nuti opret dozadu, je velke cize mensim ludom vsetkym v tom vysia nohy a nevedia sa o tie bocne opierky opret. Mne je extremne nepohodlne, muz ktory je vysoky je s nim v pohode ale tiez mu vadi ze ho ako keby dava do zaklonu. Ja budem asi rada ked sa ho zbavime 😅

svetlonos
23. aug 2024

Je perfektne, mozes v ikei otestovať. My nemáme tu podnozku a je to škoda, tu odporúčam tiez. Pokial mate deti, radšej nie bledú farbu. Pripadne sa dá kúpiť aj ochranný návlek ake len v béžovej farbe. Ja aj muz sme veľmi spokojný, on 2m a ja 175 cm 🙂.

liz_lemon
23. aug 2024

@lusilla mam 163 cm, a nemam ziadny problem s opierkami, detto moje deti, tam mas sediet opreta, nohy vylozis na podnozku, a je to super pohodlne

autor
23. aug 2024

vdaka za nazory

lusilla
23. aug 2024

@liz_lemon nemame k tomu podnozku a nie vzdy sa mi chce sediet ako vo formula1, sadnem si tam a vysia mi nohy a padnem dozadu, tiez mam 163 cm. Ale tak ono je to subjektyvny nazor podla mna, ja verim ze sa v tom niekomu sedi pohodlne. Moj manzel ho ma rad napriklad.