Krb bio verzus elektrický

sona463
31. okt 2020

Ahojte, chceme si kúpiť menší krb, no nevieme sa rozhodnúť medzi BIO-krbom a elektrický. Poraďte podľa Vašich skúseností a prípadne aj druh. Ďakujem.

s_a
31. okt 2020

Ja by som sa bála že ten bio krb buchne asi :( poznám rodinu ktorej sa to stalo v bytovke :/

cikyta
31. okt 2020

@sona463 bio je lacnejší. Aj krb aj palivo.
Áno, môže buchnúť-ale to len takým, ktorí s ním nevedia manipulovať. Treba naliať palivo a zapáliť. A nie naliať, odbehnúť a zapáliť. Výpary buchnú samozrejme.

iriska13
31. okt 2020

Máme elektrický, v paneláku sa iný neda, to ti je strasne milá dekorácia , stačí keď si zapnem len efekt plameňa a už mi je teplejšie na duši 😅 inak aj dosť dobre vyhreje izbu....

iriska13
31. okt 2020

...inak deti maju bio, ale ja stale cítim ten lieh....

cikyta
31. okt 2020

@iriska13 áno. To je nevýhoda. Je ho cítiť.

iriska13
31. okt 2020

@cikyta tak jedine elektrický...maju všelijake na vyber, myslím, že mali aj na stenu, ked som kupovala..ale mne tento proste učaroval...a to som bola vychystaná kupovať šijací stroj a šla som domov s krbom😂😂😂

syslik81
31. okt 2020

dimplex opti mist je elektricky ale vypada realisticky .. pozri youtube ... nadherne klasicke elektricke sa mi nepacia .. si uz mozes dat aj malu tv a pustit v nom ohen :D :D a bio smrdi

sona463
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sona463
autor
1. nov 2020

@syslik81pridaj odkaz, kde sa dajú u nás kúpiť. Dík.

sona463
autor
1. nov 2020

@iriska13 my by sme chceli na stenu

iriska13
1. nov 2020

@sona463 mali aj na stenu ...musíš pogooglit no ja som ho kúpila u nás v meste riadne v elektre...