Krátka záclona

21. nov 2023

Ahojte, kúpila som zaclonu a je to 1,40cm.. Predtým som mala 1,50cm (balkónovu) , túto záclonu som kúpila hlavne kvôli tomu, pretože predošlú už malý (2roky)potrhal 😂Tak chcem vedieť váš názor..Nieje krátka?🙈😂

autor
21. nov 2023
autor
21. nov 2023

Na dverách nám potrhal aj žalúzie 🙈

dadis
21. nov 2023

Za mna kratka je..podla mna dobre vyzeraju len zaclony, ktore su od stropu po zem, bez vzorov. Taketo vzorovane zaclony na takych garnizach vesia moja 93r mama :(

lukbe
21. nov 2023

Ak by tam neboli balkónové dvere, tak fajn,ale takto tam nepasuje. Ibaže si ju nechať,kým podrastie, potom by som dala inú.

huxy
21. nov 2023

Vyzerá to dosť odveci.
Skôr by som riešila, že dvojročné dieťa trhá záclony a žalúzie 🤦‍♀️

angeli121212
21. nov 2023

My máme inak všade krátke vzorované záclony 😂 ale teda mne sa také divočiny páčia 😊 bolo by to v pohode keby tam neboli tie balkónové dvere

simca06022011
21. nov 2023

Dlzka je ok, zaves by to chcelo dlhy. Ked mladik dostane rozum, kupis si dlhe, tie tam budu pasovat viac :D

autor
21. nov 2023

Mám to zatiaľ takto 🙈🤷🏽‍♀️😀..a záclonu predĺžim lemom z druhéj záclony ktorý prišijem na stranu kde sú štipce 🤷🏽‍♀️😄

angel993
21. nov 2023

Ja mám krátke záclony všade, aj na balkónových dverách. Keď deti vyrastú, dám si dlhé, takto máme aspoň viac svetla z vonku.

andreatytler
22. nov 2023

To je urcite kratke. Mala by byt po parapet, lebo ten horizontalne rozdeluje sceneriu. Takto tam mas dve horizontalne ciary ktore rozdeluju sceneriu. Parapet a koniec zaclony. S tymi kvetinacmi je to este horsie lebo im trci len spodna polovica spod zaclony.
Odhadujem ze ti chyba prave tych 10cm co tam bolo pred tym. Neviem ci sa to da zachranit 10cm lemom.
Tiez ta tyc je kratka. Mala byt az po stenu, ten zaves ma byt pred tym kuskom steny medzi stenou a dverami a ten kvet mal byt pred zavesom.
Neviem kolko je miesta na pravej strane ale ak su tam len tie hodiny a potom hned stena, tak by som urcite dala tyc, zavesy a zaclonu od steny po stenu. To ti vytvara iluziu ze mas obrovske luxusne okno na celu stenu. Ale za mna zavesy a zaclony musia byt od plafonu po zem. Inac su to len take handricky na okne. Rocne dieta sa da vychovat aby zaclony netrhalo ak nema diagnozu.

andreatytler
22. nov 2023
martul
22. nov 2023

Prosím ťa, nič neprisivaj, nechaj to takto už keď si to kúpila. Tie kvetinové závesy daj dolu, to je čistá katastrofa a ešte na zimu.

autor
22. nov 2023

@martul Ja sa tomuto zase moc nevyznám 🤷🏽‍♀️😄 ,nie som až tak moc kreatívna ani na tie záclony 🙈a závesy, viete mi niečo poradiť?🙂 Aký záves napríklad?🙂

martul
22. nov 2023

Nijaký záves, načo. Máte žalúzie, to stačí kvôli súkromiu, alebo slnku. Nechaj len samu záclonu, keď si ju už kúpila tak ju nevyhadzuj. Ale ak môžeš a máš peniaze, choď do obchodu a kúp čistú bez vzoru - mliečnu a jednoznačne nahustejšie. Odmeraj si šírku garniže a kúp raz takú dlhú záclonu.

mamusa123456789
7. dec 2023

No co ti poviem... Je to na prd ale totálne sa viem do teba vcítiť... Tiež sme to mali jednu dobu takéto akčné, lebo syn, keď mal okolo jedného roka, tak ťahal zaclonu a báli sme sa, aby nestiahol na seba celú garnizu... A to mam balkón tak, ze mi naň vidí polovica dediny zo zastávky a bolo mi to ukradnuté. Účel to splnilo a to bolo pre mňa podstatne a nie to, co povie babka o 4 domy ďalej