Kovový rám postele

Včera o 08:52

Objednala som manželskú posteľ klasický rozmer 180x200 z vidaxl. Včera mi domov prišla malá krabica a posteľ rozložená na X častí. To znamená že aj čelo je na dve časti možno tri aj rám. Rošty sú kovové. Ešte sme ju zatiaľ neskladali. Máte niekto takú posteľ doma? Drží? Nevrzga?

autor
Včera o 08:53

Takto vyzerá nepríde vám tenká nestabilná?

korra
Včera o 09:10

podobny typ som mala z ikei, vlastne vyzerala rovnako, len birla a mensi rozmer a ano, vrzgala. Manzel sa snazil aj o nejake upravy, vzdy to vydrzalo kratko. Po 3 rokoch sla prec.

gabika0825
Včera o 09:12

Toto je asi najhoršia postel. Mali sme ju na chate, na občasne prespavacky je ok ale neviem si na tom predstaviť spať každú noc. Obrátiš sa na bok a postel sa pohybuje. Vrátila by som ju a investovala by som do inej, pevnejšej

autor
Včera o 09:17

@gabika0825 no len chceme kovovú a čo pozerám všetky sú takéto len čelo majú iné

autor
Včera o 09:17

@korra tak to ju ani nejdeme skladať porazí ma

korra
Včera o 09:18

tak potom si nechat pozvarat ram. Tento skladaci bude jednoducjo vzdy labilny po case a este na taky rozmer....

januska12323
Včera o 09:22

Nevyzerá stabilne ani keď si predstavím, že je to jeden kus.

autor
Včera o 09:35

@korra tak to skôr kúpim novú posteľ.

autor
Včera o 09:36

@januska12323 no všetky sú také neviem nájsť kovovú poriadnu hrubú posteľ. Dreveným už neverím a čalúnenú nechcem

pribinak
Včera o 10:24

Ak sa dá, tak to vrat. Budem úprimná: kúpila si haraburdu. Fakt vráť to.

Kúp kvalitnú postel z masívu a budeš spokojná roky

januska12323
Včera o 10:28

Neveríš dreveným? V čom?

michaela329
Včera o 10:31

Mám podobnúv hosťovskej, ale manžel ju po obvode musel spevniť drevom (mali sme čerešňové dosku, pekne to ladí). Inak sa dosť hýbala.
Ja mám v spálni masívnu dubovú posteľ, nábytok vyrobený majstrom . Rodičia mi ho dali na 20 - už má 19 rokov a je bez vady.

autor
Včera o 11:17

@pribinak áno idem to vrátiť to asi nemá ani zmysel skladať

earlgrey
Včera o 11:20

Mám 2 také postele, jednotky a vrzgajú obe 🤣 hrozna kúpa...idem ich vyhodiť po roku

autor
Včera o 11:20

@januska12323 no už máme druhú prvá sa rozpadla po roku tak že sme mali rošty na zemi a táto druhá síce drží už tretí rok ale ideme prerábať spálňu a posteľ nemôžme posunúť lebo hneď sa v nej posunie všetko a rošty neudrží. Neviem prečo máme takú smolu na nábytok 😁

autor
Včera o 11:21

@earlgrey pekne ja som bola v tom že kovová rovná sa pevná no asi také vyrábali pred 20 rokmi. Moji rodičia majú kovovú posteľ už 20 rokov a tá je peckova ale už nikde neviem takú nájsť

earlgrey
Včera o 11:29

@autor
Vieš čo, ja som kúpila na základe toho, že moja neter má rovnakú u svojho otca, ale keďže ona tam prespáva sporadicky, tak jej nevŕzga...ja som kúpila sebe (75kg) a dcére (20kg)...moja začala vŕzgať hneď, pritom píše nosnosť do 90kg, myslela som si, že je to mojou váhou ale keď začala vrzgať aj dcére, tak už som vedela, že je to úplna nekvalita...nikdy viac...takú vŕzgajúcu ani nepredám, keďže svedomie by mi to nedovolilo, predať a tváriť sa, že je to super posteľ...takže ak máš možnosť, vráť a kúp niečo kvalitnejšie.

ariannazara
Včera o 12:43

Ja mam takú robil mu ju oco 😂 ale je taka ťažká ze sa nedá ani o mm posunúť. Daj si vyrobiť

gabinkomisko
Včera o 13:11

Vieš čo ani ju neskladaj, posli naspäť, budeš to mat jednoduchšie. My sme tak objednali nábytok a pracne sme ho potom museli baliť do krabice. Tiež od nich, nenormáln, sunt to bol a pri skladaní sme zistili ze kopa veci bola chybná. Ale vrátili teda peniaze, 20 eur si odratali

autor
Včera o 17:28

@ariannazara tak tá je krásna veľmi dobre vyzerá. Nevieš čo ma vyjde keď si ju dám vyrobiť?

autor
Včera o 17:29

@gabinkomisko ja som prvý krát odtiaľ niečo objednala no vraciam späť otvorila som krabicu a tá konštrukcia je nič moc teda naozaj

margotka17
Včera o 19:16

@ariannazara vyzerá super 👍 a táto určite nevrzga 🫣

ariannazara
Včera o 19:21

@margotka17 chcem povysavat a nemôžem ju odsunut😂 bo je ťažká neskutočne 😂

ariannazara
Včera o 19:22

Taka toľko železa a všetko okolo 1000 eur.

kikappp
Včera o 19:28

Mame kovovú ,firma IRON -ART .Posteľ je super ,pevná, žiadne vŕzganie .Záruka 10r.