Kombinovaná práčka so sušičkou

mapp
25. máj 2024

Ano, viem, je tu vela diskusii, ale starsich. Prosim ma niekto skusenost? Ano, tiez viem, ze je ovela lepsie mat zvlast susicku a pracku, ale kapacitne sa nam nezmesti do priestoru kde potrebujeme. Je tu niekto kto je naozaj spokojny s nejakou znackou alebo konkretnym modelom kombinovanej pracky so susickou? Na co si davat pozor? Na nejake automaticke docistovanie po suseni….?

butterflyeffect
25. máj 2024

@mapp my sme mali a nikdy viac, mama tiez ma a nepouziva- je to uplne ine ako bezna susicka, pradlo bolo vykrcene, malo taky divny pach ako ked sa nieco prihara… ja som nebola vobec spokojna.

zena666
25. máj 2024

Mám LG, skoda peňazí
Pere dobre.😀

lenkit
25. máj 2024

Ja mám od značky Candy, síce nesuším všetko, ale som spokojná. Používam tie gule na susešenie, tak to nie je nejak pokrčené, ale má len obmedzené množstvo programov. Čistím ju vlhkou handričkou a častejšie čistím filter, po roku zatiaľ spokojnosť.

cocolinka
25. máj 2024

Ja mam tiez kombinovanu, samsung, predtym som mala pracku a susicku a jedina vyhoda bola ta, ze kym sa mi susilo v susicke mohla som nalozit dalsiu pracku, a este aj ako bolo spominane vyssie, ze je tam obmedzeny pocet programov na susenie, proste ked som to mala oddelene tak som za den vyprala a vysusila 5 pracok, takto stihnem max dve 💁‍♀️

ness222
25. máj 2024

My mame LG kombinovanu a teda tiez uz by som nechcela, susim tam pravidelne iba uteraky, ostatne veci len ked vyslovene musim. Pradlo je vykrcene, vacsinou sa trochu zbehne a aj napriek tomu ze do susicky davam vonne obrusky, nevonia tak ako by som chcela. Tato pracka ma iba jeden program na susenie, a dlzka susenia sa vypocita zrejme na zaklade hmotnosti pradla.

gejb
25. máj 2024

@mapp mam Candy. Neviem porovnať so susenim v samostatnej sušičke, takže ja som spokojná. najmä v zime šla nonstop. Žerie vsak vela elektriny a nesmie byť plná ináč to strašne dlho trvá...
Prádlo mam pokrčené ale ja nepouzivam žiadne gule, neviem co sú zač ale asi si ich zaobstaram 😁
Plus je ze si môžem zvolit sama dĺžku sušenia

milanemila
25. máj 2024

@mapp my sme mali teraz na dovolenke v izbe pracku so susickou a teda je to des, pouzili sme ju 3x za tie 2 tyzdne na veci z plaze (takze zidne extra skvrny) a nechcela by som to ani zadarmo 🙈 to ani poriadne nepralo ani nesusilo.

mimikarol
25. máj 2024

Ja som mala ale musela som prádlo aj tak dosusat na susiaku. Už by som nechcela. Neoplatí sa to. Teraz mám zvlášť a nedá sa to porovnať

lakebabe
25. máj 2024

@mapp LG ja som spokojná aj so sušenim mala som kedysi Beko nič moc

merlinja
25. máj 2024

Tiež mám Candy a v pohode. Je tam viac programov na sušenie, môžem si vybrať aj dĺžku sušenia. Občas sa niečo scvrkne, ale zas väčšina odevov na našom trhu má na štítku nesušiť a ja teda sušim všetko. Samozrejme neviem porovnať s inými značkami ani osve sušičku. Som spokojna, nemám kde sušiť, hlavne keď je daždivé obdobie a v zime.

nikha2809
25. máj 2024

Pripájam sa k nespokojným, zbytočne vyhodené peniaze, používam ju len ako práčku, veci mám zo sušičky dokrčene, keby som toto vedela kúpim radšej samostatne.Ved to sa dá dať na seba

gejb
25. máj 2024

@merlinja tiež sa mi zo začiatku veľa veci zrazilo. Susim preto už len na programe pre syntetiku - na nižšej teplote 👌

malaopicka
25. máj 2024

Ja mám a dokonca vstavanú 2v1 a som spokojná. Perie výborne a suší podľa mňa dostatočne. Podstata je nedávať sušiť cely objem bubna, ktorý perieš. Ja hlavne suším synovi veci (bábätko) a moje/manželove do práce (rovnošata), pripadne keď potrebujem niečo veľmi rýchlo mať nachystané. Nikdy sa mi nič nezničilo, vždy mám všetko suché a pokrčené len tie rovnosaty, ale to aj tak žehlím, keďže sú to hlavne košele. Mám electrolux.

mapp
autor
25. máj 2024

Dakujem vsetkym za skusenosti

andulka1988
26. máj 2024

@mapp bývali sme v garzónke a tiež sme si kúpili 2v1. Máme ju už 5 rokov , suším v nej už málokedy ale musím dávať sušiť menej prádla ako perie a taktiež dávam aj obrúsky do sušičky lebo potom to zvláštne vonia. Inak som spokojná ale do budúcna chcem radšej osobitne

jarmilaj
29. máj 2024

Vždy po vybratí práčku otvorím, prádlo pretriedim. Nesuším napr. ponožky, kúrim naplno, ponožka a podprda sa uschne hneď. Ostatné ponatriasam, aby sa narovnalo , inak by bol z toho upečený vecheť. Nikdy nesuším plnú sušičku, bolo by to pokrčené. Moja si upravuje dobu sušenia podľa preschnutia prádla, píše, že ešte 2hod.práce, a o chvíľku že 25 minút.
Občas to robím aj tak, že počas sušenia otvorím, a prádlo vyberiem pri otvorenom okne, množstvo pary odíde, a opäť zapnem. Výrazne to skráti dobu sušenia. Moja má aj wifi, niekedy ju zapnem z práce, vidím, kedy doprala, po príchode domov pokračujem v sušení. Používať sušičku sa treba naučit, budú nejaké zrazené tepláky😉. Veľa ľudí to po prvotnom neúspechu vzdá. Vydrž. Je to vynikajúci pomocník do môjho malého, vlhkého bytu bez balkóna. Každá žena bez domu si zaslúži práčku so sušičkou.

jarmilaj
29. máj 2024

Mám 4r. práčku so sušičkou Candy za 280€