Koľko zásob čistiacich prostriedkov máte doma?

26. júl 2022

Baby možno hlúpa otázka ale mám pocit, že asi nie som normálna....Minule som bola po dlhej dobe u známych a keďže prerábajú kúpeľňu tak na toalete sa nedalo nevšimnúť koľko zásob všetkého majú. Robíte si aj vy také veľké zásoby čistiacich prostriedkov ? Myslím 3 velké balenia pracích práškov neotvorenych podotýkam a ostatných veci. Mňa to zarazilo a rozmýšľam či bude vojna a aj ja sa mám takto zásobiť 🙂

beata_k
26. júl 2022

Z kazdeho mam jeden naviac, nech sa mi uprostred cistenia neminie. Drogeriu mam 5 min. peso.
Ak by bola vojna, ( pochybujem) cistenie je to posledne, co by ma zaujimalo.

ms_green
26. júl 2022

Určité veci mám nakúpené do zásoby. Napríklad pracie prášky. Veľa sa u nás spotrebováva perwoll, taký ten modrý na športové a funkčné oblečenie. On je reálne dosť drahý, takže keď je v Kauflande v akcii nakúpim do zásoby aj 3-4 balenia, lebo viem, že to spotrebujeme. Ale inak, veci kde nemáme takú spotrebu do zásoby nekupujem, max mám jedno otvorené a jedno v skrinke.

3petka
26. júl 2022

Ja kupujem len keď mi už dochádza, neriešim zbytočné zásoby. Väčšinou sa snažím keď je v akcii, teda ak viem že za chvíľku mi niečo dôjde a vidím že je to v akcii kúpim 1ks...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
26. júl 2022

Ked je dobra akcia, pracie gely a avivaz kupujem do zasoby, takze vacsinou mam doma 2-3 velke balenia, podobne aj kapsule do umyvacky. Ostatne cistiace prostriedky mam vacsinou tak 1 kus v zasobe (napr. wc gel).

didi2102
26. júl 2022

Mám iba to čo aktuálne používam,občas sa stane že keď mám dva prášky ale inak žiadne zásoby,drogériu ako takú nemáme v meste kde bývam

sovica
26. júl 2022

Klasické čistiace prostriedky mám vždy po jednom a keď vidím, že pomaly končia (cca 1/3), tak dokúpim. Ale čo sa napr. pracích prostriedkov týka alebo do WC, tak tie dokúpim vždy, keď sú v akcii viac kusov (2-3), keďže tie sa míňajú oveľa rýchlejšie. V akcii tak ušetrím dosť peňazí.

evaachesa
26. júl 2022

Ja mám jedno veľké vrece prachu na pranie, to si len dopĺňam do dózy čo mám v kúpeľni a v pivnici mám 10l bandasku pracieho gélu, ktorý si chodím čapovať do fľaše (oveľa viac sa oplatí veľké balenie). Inak na čistenie používam väčšinou kyselinu citrónovú, sódu a ocot, takže mám toho minimum. Úplne som neznášala milión fľašiek čo som predtým mala. Teraz mám konečne viac miesta a menej smradu a záchvatov kašľa z toľkej chémie. 😃

simca06022011
26. júl 2022

Ja kupujem velke balenia, prachy na pranie/avivaze/parfumy na pranie atd kupujem online, cize nebudem to objednavat po jednom. Cize bezne mam po 2ks tych max baleni (4-5l), k tomu speciality na cierne, biele, vanish jeden druhy, avivaz niekolko, atd atd.. tiez do umyvacky mam veci viac ks, kedze mi 2r umyvacka nesla, tak aj jar na riad som kupovala 5l :D Domestos/veci na vodny kamen napr kpujem vyhodne balenia viac kusove, wcka mame dve, kupelned dve - aj zavesy kupujem vacsinou 2-4-6ks. Cistiace na podlahy mam 3druhy, kedze vsade ina podlaha, specialne kupujem zase len online alebo dokonca v HU v specialnom obchdoe, cize nie po jednom. A bezne veci potom kupujem po jednom, v drogerke, zase mna to bavi aj nove skusat, cize kupim nieco namatkovo aj "iba tak" (spreje na plochy, univerzalne cistice...)

kvetinka75
26. júl 2022

mám doma len to, čo je načaté, a ke´d je niečo v akcii, kúpim 1 ks

spadnutaslivka
26. júl 2022

podľa toho, o čo ide. Niektoré veci sa dajú kúpiť podstatne lacnejšie, keď kúpiš väčšie balenie/viac kusov. Alebo keď je rozdiel medzi kamenným obchodom a eshopom taký, že napr. 10ks mydiel aj s poštovným vyjde stále lacnejšie ako kúpiť to mydlo "v akcii" niekde v obchode. A hlavne - iné zásoby si robí človek v rodinnom dome na dedine ( plus ak tam nie je obchod) a iné človek v bytovke s 3 obchodmi rovno pod oknami.

mirkava
26. júl 2022

Možno bola akcia tak nakúpili. Ja tak kupujem napríklad toaleťak aj práci prášok a vlastne všetko ak je akcia zoberiem aj dve balenia

smilingwoman
26. júl 2022

Vacsinou nakupujem v akcii, ale len ked mi dochádza to co mam. Celkom inklinujem k minimalizmu aj keď vylozene nezijem týmto spôsobom na 100 %. Co sa tyka čistiacich mam 2 druhy plus okena plus jar (snazim sa kupovat eko) , ale chcela by som sa dopracovat k este viac ekologickemu udrziavaniu domácnosti. Kupujem 2 druhy praskov na pranie. A co by sa stalo keby mi teraz dojdu cistiace prostriedky? Mam vzdy doma ocot, sodu, aj nejaky cisty alkohol a čistú vodu, ktora by nam mala byt vzacna a preto by sme sa mali snazit vypustat z domacnosti von cim menej 'sajrajtu'. Ale ja sama sa len pokusam o ekolohickejsi zivot, este dlha cesta ma caka.

tanyan
26. júl 2022

Niekto kupuje priebežne, niekto nárazovo. Každý nech robí ako mu vyhovuje...
Ja som zvyknutá kupovať veľké balenia (drogéria aj trvanlivé potraviny). Moja mama považuje za zásobu, keď kúpi 4 litre mlieka, ja vždy beriem celý kartón (minimálne). Nechce sa mi vláčiť to po kúskoch, radšej jedna "posilka" a všetko je doma na dlhšie.

ndrag
26. júl 2022

nemam doma ziadne zasoby bezne dostupnych cistiacich prostriedkov, ani samponov, ani mydiel :D Ked vidim, ze sa za chvilu minie, tak zdvyhnem zadok a prejdem sa do drogerie. V zasobe mam iba veci, ktore objednavam z internetu, predsa len to obcas chvilu trva, kym to dorazi.

evica17
26. júl 2022

Ja mám málo toho, nerobím zásoby,nemám to rada. Ale moji rodičia toho majú riadne veľa, ocino občas dostane z drogérie tašku plnú veci (pomáha im občas s Pc ak sa pokazí ) a mamina zas nakupuje somariny keď vidí v akcii

andrejka1974
26. júl 2022

Ja mám po jednom a kúpim až keď treba do práčky používam kapsule takže tie kupujem v akcii väčšie balenie

akvi
26. júl 2022

Nemám zásoby ničoho. Akurát ocot kupujem celé balenie, čiže 6 fliaš. Umyvam ním úplne všetko. Prací gel kupujem, keď je v akcii, ak mi medzitým dôjde, mám v zasobe mydlove orechy. Môj muž napríklad nemal problém sypať do umývačky miesto tabliet soľ, keď som nebola týždeň doma. Ani omylom si nevšimol, že to je soľ a pravdupovediac, to nebolo na riade vôbec vidno, že chýba tableta 😅😂 Nám keď sa obcas niečo minie, tak častokrát zistím, že to vlastne až tak veľmi nepotrebujem 😅 Takže kupujem fakt sporadicky, do zásoby ani omylom. Ja vlastne nechápem, načo existuje toľko rôznych prípravkov 😂

luccija
26. júl 2022

Nie, nemam zasoby.Max mam 2 avivaze kazdu inej vone.Ale blizko domu mam DM, tak si kupim
Celkovo som prestala nakupovat vela veci z drogerie co som kupovala zbytocne... dokonca som kupila asi po 5 r prasok na pranie klasicky praskovy.Ale ja celkovo nemam zasoby ani v kuchyni

juliastrakovave
26. júl 2022

Mám zásoby keď je dobrá akcia tak kúpim aj dve balenia záleží čo chýba doma. Práci prášok máme vždy viac keďže muž mi nosí s Nemecka vždy minimálne dve balenia či na biele šaty alebo farebné. Tipu kozmetika tiež robím zásoby a čistiace prostriedky zvyknem kupovať keď dochádza tak ďalší na viac...