Ahojte, len pre predstavu chcem vedieť, koľko vás vyšlo stierkovanie izby, keď ste si ho robili svojpomocne, čiže v podstate len materiál...
@vikusjk ani veď to chápem...ale pre predstavu napr koľko to niekoho vyšlo...či vyjde napr jedna izba sto eur či 500€
Mne kamoska vravela, ze jedna izba ju vysla 600e pred 3r, ale neviem kolko m2.
@lenkakoc444 fúha, dakujem a to robili sami či firma?
Neviempresne. To mi len tak spomenula medzi recou a zapamatala som si to lebo ta cena ma dost prekvapila 🙂
No schvalne som si vyhladala teraz v domacom uctovnictve, co sme robili dcere izbu presne takto pred rokom. Vychadza mi to cca 350 € a to sme ozaj len dali penetrak a natiahli uplne hladku stierku. Izba ma cca 12 m2. Ceny sa mohli odvtedy zase zvysit, uz to nesledujem. Samozrejme dalsia polozka potom bola podlaha - to len keby ste sli menit aj to.
@lenkakoc444
@vikusjk no teda ďakujem pekne, to sú dobré pálky...😡
Iba materiál som platila, keďže mi celý dom o veľkosti 120m2 postavil vlastnými rukami môj ocko sám.
Zalzei, aka velka izba a co chces na tu stenu dat. Ci ju mas rovnu, alebo treba aj vyrovnavat. Ci chces davat aj sietky, alebo vyslovene iba natiahnut nieco nove. Na kazdom materiali, ktory chces pouzit, mas uvedenu vydatnost. Niektoreho materialu davas len jednu vrstvu, inokedy aj dve. No a nakoniec mas este malovku, minimalne dve vrstvy.