Babatko mame pri sebe v spalni. Kolko mate stupnov v izbe?
( Jedna mamicka mi vravela ze maju v spalni 19° )
18-19. Spali sme už aj pri 17 a bolo velmi prijemne
20-21 viac nemám lebo sa potí bábätko...
Podľa počasia. Máme celoročne otvorené okno takže kľudne od 10 do 40 😄
Pod 20 sme mali vzdy
Ja mam 23,ale zas ja spavam v nohavickach a tielku celorocne
Ja som zmimomriva, mne je pod 20 strasna zima. Mavame tak 20-21. Ked bolo dieta mladsie, stale sa v noci odkopavalo a spalo s holym bruchom, lebo si vyhrnalo aj pyzamo, tak sme mali aj 22.
Spalna je u nas najteplejsia miestnost v dome, tak 20-21C...ked viac zakurime, tak aj 22, ale to uz je mi horuco 😁
V byte mame cca 20-21, v spalni cca 18-19
My máme okolo 25 a bábätko je v dupackach aspon sa nebojím ze mu je zima a ja sa z pohodlia aj s perinou prikryjem. Keď sme mali chladnejšie tak som sa strachovala ze mu je zima
Momentálne 22 ale syn 2r spi iba v pyžame nezakryva sa.
Okolo 22-23 a to spím v dlhom pyžame a zakrytá.
momentalne mame 20, cez zimu do rana teplota klesne na 17cca, spime s otvorenou vetrackou, nekurila som v spalni niekolko rokov, nepamatam ani kedy naposledy 😀
22-23
19-20 st. viac neznesiem a potim sa. Momentálne stále spime pri oknách na vetracku takže sem tam to klesne. V lete je zapnuté podlahové a/alebo stropné chladenie. Deti 20-21st. Dcéra spi v krátkom pyžame celoročne, ročný syn už v dlhých pyzamkach ale neznesie zakrytie.
22-24. Ked je emnej je mi zima, ked je viac je mi teplo
My mame v byte aktualne na juznej strane (svietilo slnko dnes) 24 stipnov, to je kuchyna a obyvacka, nekurime.
Nekurime ani na SV, tam je detska a spalna a tam je 23 😅 - bez kurenia.
V dome to bude ine, no...😅.
Mala nam spi (ma 10 mesiacov) len tak v postielke, ma body s kratkym rukavom a este taky tenky overal na tom, ponozky pod tym a nozicky jej prikryjem dekou, v spacom vaku by sa nam uvarila. Mame okno na strbinu, teda nie uplne vetracka. Cez noc, ked ju idem krmit, tak je odkryta a teplucka, zima jej nie je. Ani spotena nie je.
23. Menej sa mi nedá
Aktuálne v noci 20, cez den 21. Spim vsak poriadne zababusena, je mi zima.
Ked sa dcerka narodi, plánujem tak 22. Ostatné sa prispôsobí potrebe babatka, ci bude potrebovat viac alebo menej..
24
Okolo 20-21. Ja by som kľudne zniesla aj chladnejšie, ale vyhovujem ostatným členom rodiny.
24, ale my nekurime este :D sme v novostavbe, takze tu je velmi teplo :D
my mame 24 a spim v dvoch ponozkach a v pyzame s dlhym rukavom a aj dlhe nohavice musia byt 😀
19 - 20 je na spanie ideálna teplota