Ahojte kočky len čisto zo zaujimavosti ma zaujima kolko mate stupnov v dome aktualne? Byvame na juho zapade a teda v doma aktualne 31C akoze extrem nevieme spat. Rozmyslame nad klimou ale az na jar. Dakujem 🙂
Juh stredného Slovenska, aktuálne 26
dole 23, na poschodi aj 28, tam mame klimu. Klimu objednavaj v zime, kazdym rokom to drazie na jar
My byvame v dome pri BA, na jar sme si dali kazetovu klimu na horne poschodie do chodby a pekne vychladi cely dom. Pominule roky sa nedalo hore spat, spali sme dole v hostovskej/ obyvacke. Bolo tiez 31-32 stupnov.
28 skôr mi to vadí cez deň večer zaspím hned
Veľmi pomôžu aj vonkajšie žalúzie. Mne to spraví na poschodí dosť velký rozdiel ako keď slnko pieklo na sklo.
Na prízemí aktuálne 25, do rána sa dom schladí na 21, (rekuperácia a kvalitné hrubé múry), Nitra.
Cez deň zatemnim celý dom, okná zavriem. Večer pootvaram a celú noc chladim. Dnes 1x šla teplota na 25 stupňov, keďže aj posledné noci boli extrémne teplé. Dnes má byť u nás v noci 15 stupňov, tak dúfam, že sa vychladi na tych 22. Neviem si predstaviť mať v dome viac, dnes to bol hrozný deň, som sa vkuse sprchovala 😅 Nechápem, ako môžete prežiť s teplotami 28 a viac, už dávno by som mala klímu namontovanu.
Teraz večer na poschodi 26, dole mame 22-23... starý dom, stred Slovenska.
Teraz som v spalni a na termostate je 29,3.
Spodok domu 26, vrch 30.
Odkedy sa zotmelo, mám dokorán otvorené okná, no teplota moc nejde dole, tak som zapla hore na chodbe klímu a čakáme na schladenie.
Je to príšerné😫
Večer sme mali v byte nejakých 25.5°... sever Slovenska
Ja byvam v dome v BA, mame rekuperaciu a stropne chladenie, takze prijemnych 22 max 23°C stale (ci den, ci noc)...teraz sme na prazdninach u starych rodicov a tu je v dome 28° a ja idem skapat...k tomu som tehotna, tak cele noci poriadne nespim z toho tepla co nie som zvyknuta 🙈
Včera 27, okres Prešov 😩
Dole v kuchyni mi ukazuje aktuálne 24.9, počas dňa je to do 27, keď sa aj varí ... Na poschodí teplomer nemám, ale je tam citeľne teplejšie. Okres LV.
24 stupnov pri Ba a mame klimu
Vonku 34- 37, vnútri 26.
My máme v dome 30,5 stupňov,tiež neviem večer zaspať od tepla.Vonku 36 stupňov,celý deň som na slnku.Ledva čakám kedy sa ochladí.
@kacena2022 a kde byvate? Tiez zapad?
Kysuce. 23-25.
@autor Nitra
Mame klimu v obyvacke aj spalni. Ved to sa neda toto uz. Dom pri BA.