Ahojte,prosim vas mate niekto skusenost, aka cena by bola za vymalovanie bytu..80m2..maliarom iba na bielo?
Nám nacenili troj izbak 70m2 na 1100€ mesiac dozadu 😃
Fuuu, baby, to su ine palky 😀 inak oni si potom po sebe aj upracu? 😅 to jedine by ma motivovalo najat si firmu 😀
@tyrkysova_kobyla vsetko urobili. Oblepili si najprv zarubne, vystlali podlahy papierom, krasna cista praca, nebolo nic zaspinene. My sme boli mega spokojni, ja teda by som malovat sama nemalovala a moj muz na to nema cas. Takze za nas jedine maliari. Ti isti nam potom aj dom malovali, ked sme kupili
My sme si dali maľovať byt maliarom pred 6 rokmi. Okrem malovky (steny, radiátory, zárubne) aj opravoval diery v stenách (kúpili sme byt bez zariadenia, takže všade niečo vyvŕtané). Byt má 68m2, platili sme 400€.
@zenulkaaa pekne. To upratovanie ma vzdy na malovani stve, ale v tomto som trochu skrob platit si maliarov 😅 ale hej no, my sme mali na to cas, takze chapem 🙂
V malovani mas vzdy zaratane aj zakryvanie...
Dakujem za odpovede 😊
@alenka2101 to zvládneš i sama ľavou zadnou 😊
No nam raz malovali 3 izby, 2 vrstvy dali, cca polka bytu to bola, takze cca 40m2 a platili sme 500€. To bolo ale tak 6rokov dozadu.