Hlavne prosim tých ktorí si teraz davali robit kuchynské linky(rok 2020-2021) na mieru "BEZ SPOTREBICOV"....Potom napisem sumu...
Do 2000 €
3000e
2500
a odkial ta linka je? inu cenu mas v ikea, inu u sykoru, inu u feriho z hornej dolnej a inu u vychyteneho stolara z ba, kde cakas na termin 25 rokov...
ok, citam, ze na mieru, ale jedine hodnotne mi tam pride pracovna doska, predpokladam masiv. za drevotriesku s foliou max 2.5, aj to uz je vela
3320e
3500 eur
3500, ale aj horné linky až po strop
prečo píšeš anonymne? daj aspon mesto
Podobnu sme si dali nacenit v siko.. 4500
@kataina Bratislava a to je moja osobna vec ze som anonymne....
Tiež myslím že okolo 3000-3500, od septembra opäť išlo všetko o 10%hore
Uz len tak drevena doska bude draha ako slak podla mna
Tak Bratislava myslím že cena vyššie
Aj 5k
5900 s DPH....Podla mna je to uplne prestrelena cena.....
Tak daj ešte inde ponuky spraviť, zz firmy po celom Slovensku chodia montovať
6k za styri dolne a tri horne skrinky? lol
My sme v siku chceli len dve skrinky z najlacnejsej zostavy bez dosky a bolo to medzi 600-800€, tak sme si dali urobiť namieru u stolára z vlastného dreva.
@julia2018 Ja nemam vlastne drevo....Ale uz som rozmyslala, ze asi skusim stolara?...Lenze mne uz fakt dochadzaju sily....Akoze ake ceny pytaju v Ba ..Ved to je chore...
@taskataska a presne aj mne to vyrazilo dych...
So spotrebicmi som ratala okolo 5000e ale nie toto....
Minulý rok nám robil stolár kuchyňu podobnú tejto povedala by som že aj o kúsok väčšiu a zobral 3500 eur plus spotrebiče cca 2000, čiže áno máš pravdu 5900 eur je riadny prestrel len za kuchyňu bez spotrebičov
No linky na mieru su vzdy drahe uz len preto, ze su na mieru a je to drevo (teraz je ho nedostatok) a dalsia vec, ze je to v Ba. Bezna cena... Vraj si davaju lacno robit linky v Polsku ale ja osobne by som so toho nesla. Mala som vzdy linky z ikey, daju sa pekne vyskladat a vela vydrzia (nedam na ne dopustit) ale chapem, ze mas maly priestor tak sa snazis vyuzit kazdy centimeter...
@ivver Das mi prosim nejaky kontakt na stolara?...
My akurat riesime kuchynu, nedavno sme davali nacenovat nieco podobne, navyse oproti vasej bola jedna vysoka skrinka a 2x 0,9m ostrov. cena 4700e. Kovania rovnakych znaciek.
@missdiva Polsko nie...A ano je to strasne mala kuchyna....
@alfged Kde si si prosim dala robit kuchynu...Lebo mne uz dochadzaju napady...cas...nervy...
A je rekonstruujes komplet stary byt? Je tato kuchyna uzatvorena miestnost?
Co viem, cena dreva teraz isla o 100% hore....a teda kubik reziva stal zaciatkom roka cca 220eur, teraz cca 450eur.
Ak je cena privysoka, skusila by som ikea.... my mame a som spokojna.
Treba sa tam poradit
1300 €?