Koľko kusov kuchynského riadu používate denne?

1. mar 2024

Koľko kusov kuchyňského riadu( taniere plytké, hlboké, príbory) máte, používate denne? Sme päťčlenná rodina. Máme kompletne 6dielnu sadu, a zo starej sady ešte pár kusov a stále sa mi to zdá byť málo, od kedy aj deti používajú deti tie taniere ako dospelý.

lakebabe
1. mar 2024

Dve kompletne sady lebo kým sa v mycke riad umyje až mam druhý.

andrea_82
1. mar 2024

My mame tiez zhruba dve sady, sme zatial traja + babo

viestta
1. mar 2024

Odkedy mame umyvacku mame na bezne pouzivanie arcopalove taniere, 12 kusov z kazdeho, plus misky roznych velkosti

pinkgirl
1. mar 2024

Ako denný riad používam 14x tanierov základných - malý plytký, veľký plytký, hlboký. A k tomu 6 misiek na šalát, šálky na kávu, hrnčeky na čaj 9ks. Všetko koluje v umývačke, takže som kúpila viac aby bolo dosť riadu aj keď práve ide umývačka. Sme 4osoby.

vkatush
1. mar 2024

Základ 12 u nás musí byť zo všetkého (sme doma 5+1 dieťa) a máme odložené ešte ďalších 24, keďže u nás niečo ako malá oslava neexistuje 😂

denithestrange1993
1. mar 2024

Radila by som 2sady+tie stare. Ked pride navsteva tak nemusis riesit extra riad. Plus stale sa nieco rozbije tak to mas tak akurat.

ivuska027
1. mar 2024

Sme 4 doma. Mame umyvacku. Mám dve sady tanierov. Prvú sadu po 10ks z každého a druhú sadu po 6ks. 10 misiek. 4 sady pohárov po 6ks. Hrncekov milión. Priborov 2 komplet sady po 6ks a ešte pomimo navyše "zbytky" sád asi po 10ks z každého.

babulkomale
2. mar 2024

Nemam to zratane, ale ked sme doma, umyvacka ide aj dvakrat. Ked sa vari, pecie a dokola papa.
Zo vsetkeho mam viac sad, robime aj oslavy, tak vsetky druhy tanierov, dezertne vidlicky, lopatky na torty, kliestiky na zakusky, poharov nadostac, malych lyziciek mam asi 40 kusov...neznasam byt vyratana s toaletakom a riadom 😃

lucy_ms
2. mar 2024

Sme 2 dospelý, 2 deti. Každé dieťa má 2 plytké taniere, 1 hlboký, 1 väčšia miska, inak máme klasickú 1 sadu, kde bolo z každého po 6 kusov a v pohode nám to stačí. Umývačku riadu nemáme, keď zašpiním tanier, hneď umyjem.

autor
2. mar 2024

Ďakujem, aj som mala dojem že je toho riadia pomenej dokedy máme myčku, ale pripisova som to skôr tomu že deti už používajú ,, dospelácke,, , a že pár kusov rozbili, aj som istí čas hľadala sadu čo by sa mi hodila do žlto modrej kuchyne ale nič mi do oka nepadlo

lucik194
2. mar 2024

pri 5 ludich urcite potrebujes 2 sady

minimalne preto, ze sa nieco roztlce, nieco je v umyvacke.....

guiseppinka
2. mar 2024

Mame 2 sady jedalenske, este 1 sadu, ktoru sme pouzivali zo zaciatku. Pribor sme mali 1 sadu, ked dosla navsteva, vytiahli sme druhu. Ale kedze segra k nam chodi uz castejsie, tak uz neodkladame. Absolutne nam to staci, mycka ide bezne 1x vecer. Ak sme ze aj s navstevou, tak po dojedeni sa hned zapina a na dalsie jedlo je riad pripraveny...

77katarina
2. mar 2024

Ja mám 3 sady + 3 sady príborov, šálok asi milión 😉 Jeden dospelý a jedno dieťa. Umývačku pustím 1x za týždeň.

kaktusik007
3. mar 2024

sme traja, mam 8 misiek (nepouzivame hlboke taniere), 12 tanierov, 20 mensich tanierov (ked boli krpci tak z nich jedavali a ostalo nam to). Mam umyvacku --- vysledok? taniere - klasicke, pouzivam max 3- 4 naraz. Ale teda stane sa ze tych mensich 20 mam minutych a misiek mam malicko - aj by som si dokupila, ale nezmestia sa mi do suflika uz. Poharov mam 18 - to nam staci 🙂

dominikamacakova
3. mar 2024

Veľa veľa veľa 🙈 Ja niekedy nechápem odkiaľ sa tie riady berú 😳

fion22
7. mar 2024

Jedna sada + pre 5 mi pride málo, aspoň keď to porovnám, že my sme 2+1 , máme 2 sady, a teda niekedy už po 2 dňoch nemáme malé tanieriky alebo mysky.... a zase na druhú stranu, boli sme mesiac na dovolenke v karavane, kde všetko bolo po 2ks a naučili sme sa všetko hneď umývať,
ale mali sme čas na to... Záleží aj od toho ako často myčku zapínate (alebo riad umývate)..jeden kamarát dakedy povedal, že by chcel mať dve myčky, v jednej by bolo špinavé a v druhej čisté, vtedy som to ešte nechápala, teraz odkedy už dcéra jedáva 5x denne, aj ovocie jej dávame do myštičky to chápem 😁