Koľko eur som ušetrila za plyn?

1. sep 2022

Ahojte, som odberateľka plynu od SPP. V júli sme mali spotrebu plynu 48m³ a v auguste 39m³..čiže rozdiel 9m³...moja otázka znie, že či mi vie niekto povedať, koľko som vlastne ušetrila eur, ak som ušetrila 9m³ ...nepotrebujem postup výpočtu, len aspoň odhadom sumu...keď to bude v eurách, tak mi to povie viac. Cena za 1m³ plynu mi nepostačí pri výpočte, lebo v konečnom výsledku sa tam započítavajú aj iné poplatky. Ďakujem za odpoveď 🙂

evica17
1. sep 2022

A faktúru zaplyn nemáš ? My na elektrine máme rozpísané že napr 16 eur platíme stále, aj keby nič neminiete, a zvyšok je naša spotreba, a tam sa mi zdá že sú aj ceny za 1kwh

evica17
1. sep 2022

A. Akú máš tarifu ? Na internete ti to skúsim pozret

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
3. sep 2022

Ja som si vsetko sama prepocitala,,tiez tam mame oproti min.roku usporu..prave cakame na vyuc.fakturu, no akosi meska..vysiel mi slusny preplatok,ale ci som dobre pocitala, sa bohviekedy dozviem..skoro vsetci uz maju..my stale nic..som z toho nervozna..
Da sa to vypocitat,len si ktomu treba sadnut,vziat si staru fakturu, aktualny stav plynomera a aktualny cennik a pocitas.. js uz som si spravila vypicty v exceli, strasia s plynkm,takze ak ho od 1.1.23 zdrazia uz to lahko prepicitam aby dme upravili preddavky

autor
3. sep 2022

@evica17 a @zoro9836 veľmi pekne ďakujem, už som sa dopracovala k tomu, že je to 0,46€ za m³, takže @zoro9836 tvoj výpočet bol skoro presný, úspora 4,14€ 🙂 Veľmi pekne ďakujem 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. sep 2022

@zoro9836 ďakujem pomohlo, aj ten vzorec na výpočet pomohol 🙂 s matematikou a logikou nie sme veľké kamarátky, takže pomohlo ❤